Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA MOTOR-SPORT smeruje do Grzybovho rodiska

Wednesday, 04. 08. 2021 - 10:02, Miroslav Majláth   

RUFA MOTOR-SPORT smeruje do Grzybovho rodiska

Jubilejný 30.ročník Rajd Rzeszowski odštartuje už počas nadchádzajúceho piatku a soboty v poľskom Rzeszowe. Toto mesto je zároveň aj rodiskom Grzegorza Grzyba.

 

Tibor Szabosi;ac7i8564-6.jpg

Slovenský RUFA MOTOR-SPORT Team spoločne s päťnásobným slovenským a dvojnásobným poľským absolútnym rally majstrom, Grzegorzom Grzybom a jeho spolujazdcami absolvovali Rajd Rzeszowski už nespočetne veľakrát. Mnohokrát sa v rámci tejto rally súťaže postavili aj na stupienok pre absolútneho víťaza. Boli síce aj roky, keď sa úplne nedarilo, napriek tomu treba povedať, že v RUFA MOTOR-SPORT Teame a samozrejme aj u Grzyba Rajd Rzeszowski patrí medzi najobľúbenejšie rally podujatia vôbec.

Michal Bobko;asf-6324-3.jpg

„Samozrejme do Rzeszowa na rally chodíme naozaj radi. Je to dané aj tým, že tu máme množstvo priateľov, ale aj partnerov tímu a v neposlednom rade aj preto, že sa nám tu väčšinou darilo a dosahovali sme dobré výsledky. To je dané aj faktom, že Grzegorz na tunajších rýchlostných skúškach vyrastal. Verím, že aj v tomto roku sa podarí našej posádke urobiť dobrý výsledok. Držte nám palce,“ povedal manažér RUFA MOTOR-SPORT Teamu.

Michal Bobko;asf-3525-4.jpg

Pri pohľade do tabuľky priebežného poradia Majstrovstiev Slovenska v rally 2021 je jasné, že Grzegorz Grzyb a jeho spolujazdec Michal Poradzisz do Rzeszowa smerujú ako lídri slovenského šampionátu. Na trati sa predstavia s vozidlom Škoda Fabia Rally2. Na ich konte svieti stodvadsať bodov, pričom ešte v aktuálnom ročníku nezažili prehru. V Rzeszowe, počas dvojetapovej rally súťaže budú mať možnosť získať ďalších šesťdesiat bodov. To či sa tak stane sa dozvieme v sobotu popoludní.

Bohuslav Štrauch;dsc-1637-1.jpg

30.MARMA Rajd Rzeszowski 2021 odštartuje v dňoch 5.-7.8.2021 v Rzeszowe. Podujatie je započítavané do seriálov FIA CEZ, slovenských, ale aj poľských rally majstrovstiev, pričom na súťažiacich čaká dvojetapová súťaž o celkovej dĺžke takmer 588 kilometrov. V tomto počte je už započítaných aj takmer 153 ostrých kilometrov. Štart je plánovaný na štvrtok podvečer (5.8.2021) a cieľ súťaže na sobotu (7.8.2021) od 16:00 hodiny.

Tibor Szabosi;asr68302-3.jpg

Miro Majláth

RUFA MOTOR-SPORT Team



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri