Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

RUFA-cky „Drakula“ vyhráva JWRC aj v Nemecku

Monday, 22. 08. 2016 - 12:04, Public relations   

RUFA-cky „Drakula“ vyhráva JWRC aj v Nemecku

Simone Tempestini so spolujazdcom Giovannim Bernacchinim a vozidlom Citroën DS3 R3T zvíťazili v rámci juniorského svetové rally šampionátu v Nemecku.

 

fullsizerender-2-2.jpg

Bývalý jazdec slovenského RUFA SORT Teamu, Simone Tempestini, tak vyhral už tretie podujatie tohtoročného šampionátu JWRC. Po víťazstvách v Portugalsku a Poľsku a jednom druhom mieste vo Fínsku, bral Simone spoločne s jeho spolujazdcom Giovannim Bernacchinim plné body za víťazstvo aj v rámci práve skončenej ADAC Rallye Deutschland 2016. „Naše víťazstvo nás vešmi potešilo. Nebolo to jednoduché, ale takto je to dobré. Držíme priebežné vedenie v rámci šampionátu JWRC, pričom náš náskok je tridsaťsedem bodov. Trate boli náročné a rýchle, ale nám sa podarila dobrá voľba pneumatík a stratégia bez rizika," povedal Simone Tempestini po dojazde do cieľa súťaže.

fullsizerender.jpg

Samozrejme, že ADAC Rallye Deutschland 2016 pozorne sledoval aj manažér slovenského RUFA SPORT Teamu, ktorý práve Simone Tempestini v minulom roku reprezentoval. „Simone podal opäť fantastický výkon a vyhral už tretie podujatie JWRC v tohtoročnej sezóne. Myslím, že ak všetko dobre pôjde, v tomto roku by sa mohol stať majstrom v JWRC. Už sa teším na ďalšiu spoluprácu s týmto jazdcom, ktorého možno uvidia diváci ešte v tomto roku v našich farbách," dodal Ľubomír Kleman.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri