Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

ROCK'n'RACE - Keď sa najlepší hudobníci stretnú s najlepšími pretekármi... + pridané onboard video

Wednesday, 03. 04. 2013 - 14:56, Martin Trenkler   

ROCK'n'RACE - Keď sa najlepší hudobníci stretnú s najlepšími pretekármi... + pridané onboard video

Hotel Bankov pri Košiciach privítal najlepších hudobníkov a legendy automobilového športu. Hudba pre uši znela vnútri aj vonku, kde sa na mieste spolujazdcov postupne vystriedali známe tváre a hlavne fantastickí muzikanti. Na krátkej rýchlostnej skúške ich v plnom pretekárskom nasadení previezli Igor Drotár - legenda slovenského rely športu, Štefan „Štofi" Rosina - náš najúspešnejší okruhový pretekár a Rado Mozner, rely hviezda z Košíc. Dve ostré rely autá ŠKODA Fabia WRC a ŠKODA Octavia WRC si vyskúšali aj Peter Bič a jeho Peter Bič Project, muzikanti z IMT Smile, kapely Cirkus, Marián Čekovský, moderátor Marcel Forgáč a mnohí ďalší. Svoje nadšenie pre motoršport neskrýval nikto. Jazda na dvojkilometrovej trati pri hoteli Bankov bola plná adrenalínu a vzrušenia z jazdy so skutočnými profesionálmi.

Tibor Szabosi;ibs4024.jpg

Vreskot motorov a výstrely z výfukov vystriedala večer nezabudnuteľná zábava. Koncerty kapiel a následný neviazaný jamsession si do skorých ranných hodín vychutnal každý. Na pódiu sa so známymi hudobníkmi objavili v speváckej úlohe aj samotní pretekári. Špeciálne prekvapil Igor Drotár (58) svojím speváckym talentom. O zábavu sa postaral aj Michal Hudák, alias populárny „policajt-profesionál" Miki Hric, ktorý svojím preslovom rozprúdil skvelú večernú zábavu.

Cieľom akcie ROCK'n'RACE bolo zoznámenie sa slovenských umelcov a zaujímavých ľudí so svetom motoršportu skrz jedinečných slovenských pretekárov.

Tibor Szabosi;ibs4346.jpg

Hlavný koordinátor akcie a legendárny pretekár Igor Drotár sa na záver vyjadril: „Zo všetkých strán počúvam slová vďaky a chvály. ROCK'n'RACE dal dokopy dva naoko odlišné svety a dokázal, že motoršport a hudba dokážu spolu vykúzliť skvelú náladu a úsmev. Veľké poďakovanie patrí všetkým zúčastneným a každému, kto nám s akciou pomohol. Poviem to takto - v ROCK'n'RACE treba určite pokračovať!"

Motoršport má svoju bohatú fanúšikovskú základňu. Radosť na tvárach slovenských muzikantov po jazdách hovorila sama za všetko: motoršport nás baví!

Tibor Szabosi;ibs4043-1.jpg

Tibor Szabosi;ibs4330.jpg

Tibor Szabosi;ibs4480.jpg

Tibor Szabosi;ibs4601.jpg

Tibor Szabosi;ibs4680.jpg

Tibor Szabosi;ibs5159.jpg

Tibor Szabosi;ibs5414.jpg

Tibor Szabosi;co8c1482-2.jpg

Tibor Szabosi;ibs4200.jpg

Tibor Szabosi;ibs4369.jpg

Tibor Szabosi;ibs4471.jpg

Tibor Szabosi;ibs5181.jpg

Tibor Szabosi;ibs4689.jpg

Tibor Szabosi;ibs4187.jpg

Tibor Szabosi;ibs5312.jpg

Tibor Szabosi;ibs4447.jpg

Fotogaléria z podujatia I

Fotogaléria z podujatia II

Fotogaléria z podujatia III  



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri