Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Robovi Šútorovi sa na Pezinskej Babe lepila smola na päty

Wednesday, 11. 07. 2018 - 09:59, Public relations   

Robovi Šútorovi sa na Pezinskej Babe lepila smola na päty

Napriek faktu, že Robo Šútor spoločne so Subaru Rally Teamom Komárno a Škodou Octavia videli cieľ pretekov počas oboch dní, nebol jazdec celkom spokojný.

 

Tibor Szabosi;c30i7443-10.jpg

„Auto sme dávali dohromady ešte vo štvrtok, keď som menil doma v dielni čelné okno. Tu na Pezinskej Babe spočiatku išlo všetko dobre, no pri odjazde na tréningovú jazdu mi do cesty vbehla jedna rakúska placka. Stihol som síce zareagovať, ale aj tak som na ňu vyliezol. Našťastie sa nič vážneho nestalo, boli to iba popraskané nárazníky, mne sa však otvorila kapota, ktorá mi rozbila nové okno. Následne ma nechceli technici pustiť na trať, ale aj to sme nakoniec vyriešili a ja som mohol pokračovať," začal s rozprávaním Róbert Šútor.

Tibor Szabosi;c30i8088-11.jpg

Robo napriek všetkým už opísaným problémom absolvoval v rámci podujatia Slovakia Baba 2018 všetky jazdy, čiže aj tréningové, aj súťažné. No a práve súťažné jazdy robia výsledky a body do priebežného hodnotenia Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2018. A tých Robo Šútor nazbieral aj na podujatí Slovakia Baba 2018 dosť, keď mu patrilo dvakrát štvrté miesto v triede E1-2000.

Tibor Szabosi;c30i9814-16.jpg

„Som v cieli a to je podstatné. Auto mi po trati neustále podskakovalo, ale zvládol som to. Máme totiž iba obyčajný okruhový podvozok, ktorý sa nedá nastavovať, iba sme ho trochu zmäkčili na pružinách, ale je to nedostatočné. Väčšie problémy mi v nedeľu robila prevodovka, nefungovala tak ako by mala a boli momenty, keď som nevedel radiť hore, dole to bolo ešte horšie. Máme čo robiť, o dva týždne je Dobšiná a tam by som potreboval mať auto v poriadku," doplnil Róbert Šútor po pretekoch Slovakia Baba 2018.

Subaru Rally Teamom Komárno, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri