Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Robo Horák: „Sme opäť o kus ďalej a to je podstatné.“

Thursday, 31. 05. 2012 - 12:56, Miroslav Majláth   

Robo Horák: „Sme opäť o kus ďalej a to je podstatné.“

Druhá súťaž tohtoročného seriálu DMACK Tyres Rally 2012 bola zároveň aj druhou pre Prešovčana Roberta Horáka po dlhej, osemročnej pauze. Už na prvej súťaži v Prešove však Robo dokázal, že sa do rally mieni opäť naplno zapojiť. Neskáče však do toho po hlave, ale postupne, s rozumom.

Tibor Szabosi;67c8494.jpg

„Bola to naozaj veľmi pekná súťaž. Náročné, rýchle trate, veľmi dobrá organizácia. Prekvapil ma sprievodný program, ktorý nebýva na každej súťaži. Čo sa našej jazdy týka, auto fungovalo perfektne, spolujazdec Ľuboš napriek tomu, že to bola iba jeho druhá súťaž taktiež. Náš plán bol jednoznačný, absolvovať čo možno najviac ostrých kilometrov, čo sme aj splnili. Vrátim sa však ešte naspäť ku tratiam. Samozrejme, pre nás boli absolútne nové, ale fakt sa mi nesmierne páčili. Ich charakter bol rôznorodý, boli úseky jazdiace sa do kopca, ale veľa sa jazdilo aj dolu kopcom. A práve tu bolo treba poriadne zžiť sa s autom. Navyše mestský okruh doslova obsypaný divákmi, tak ako to bolo za starých čias. Jednoducho som bol a ešte stále som z tejto súťaže unesený. Ďakujem organizátorom za krásnu súťaž. Čo sa týka nášho plánu, ten sme splnili na sto percent. Absolvovali sme ďalšie potrebné kilometre a tým pádom budeme opäť postupne zrýchľovať. Návrat do rally je naozaj iba o jazdení a jazdení," povedal Robert Horák po prejazde cieľom Rally Tríbeč.

Tibor Szabosi;67c6607.jpg

Slovenský seriál DMACK Tyres Rally 2012 - Majstrovstvá Slovenska pokračuje už o mesiac na Rally Lubeník, kde by sme mali Roba Horáka s Ľubošom Kozmonom vidieť priamo v akcii.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri