Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Karting

Richard Gonda navštívi Slovenský Kartingový Pohár

Monday, 20. 06. 2016 - 09:02, Public relations   

Richard Gonda navštívi Slovenský Kartingový Pohár

Vážení priatelia motoršportu,  už v úvode sezóny sme sa zaviazali zvyšovať atraktivitu podujatí Slovenského kartingového poháru. Náš sľub sa stáva realitou. Na najbližšie preteky, ktoré sa budú konať 25.06.2016 v Trebaticiach vám prínášame prekvapenie v podobe projektu VIP Kart. Cieľom tohto projektu je dostať mediálne známu  osobnosť do motokáry na jednom, alebo niekoľkých pretekoch. Účasť takejto celebrity na pretekoch Slovenského Kartingového Pohára bude zverejnená v médiách.

00002369.jpg

Na najbližších pretekoch v Trebaticiach nás svojou účasťou poctí najúspešnejší slovenský formulový pretekár, aktuálny reprezentant Slovenska vo formuli kategórie GP3 a budúca nádej Slovenska do Formule 1, Richard Gonda. Richard na pretekoch SKP nastúpi v kategórii Rotax Max, kde si bude merať sily s pravidelnými účastníkmi tejto kategórie.

jer-test-sr-6968-1.jpg

Citujem Richardovu reakciu na túto skutočnosť: „ Projekt VIP Kart je pre motokáry skvelá myšlienka a som rád, keď sa motoršport na Slovensku aj takýmto spôsobom postupne vyvíja. Na víkend sa už veľmi teším. Verím, že si to všetci užijeme a v kárach aj mimo nich sa zabavíme.“

00002371.jpg

Počas dňa bude mať Richard autogramiádu a krátke stretnutie s fanúšikmi exkluzívne z radov účastníkov Slovenského kartingového poháru. Preto srdečne pozývame všetkých priaznivcov Richarda Gondu a Slovenského kartingového poháru, aby dňa 25.06.2016 prišli na preteky do Trebatíc povzbudzovať!

richard-gonda-art-budapest-2015-9724-2.jpg

Pravidelní účastníci pretekov sú ako vždy srdečne pozvaní v prvom rade! Termíny pretekov nájdete na webe: www.slokap.sk.

SKP - PR



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri