Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Renault predstavil tím. Domov sa vracia Alain Prost!

Tuesday, 21. 02. 2017 - 19:40, Ľuboš Kašický   

Renault predstavil tím. Domov sa vracia Alain Prost!

Dnes v Londýne uviedli do novej sezóny tím Renault F1 s pilotmi Nicom Hulkenbergom a Jolyonom Palmerom.

Po zmene pravidiel o motoroch sa Renault dva roky trápil. Spojenie s RedBullom škrípalo a stratu na mercedesy stále nedotiahli. Sezóna 2017 má byť preto, podľa slov prezidenta Renault Sport Racing, Jérôme Stolla, kľúčovou.

rs12-1.jpg

Renault posilnil každé oddelenie a verí, že je schopný konkurovať špičke. Zo svojho tímu vo Formule E stiahol Alaina Prosta, ktorý bude odteraz znova pôsobiť v tíme Renault F1 na „podobnej pozícii", ako Niki Lauda v Mercedese.

rs5-2.jpg

Pilotmi budú Angličan Jolyon Palmer, ktorý si udržal sedadlo vďaka britskému zázemiu a otcovmu vplyvu. Odídeného Kevina Magnussena nahradí Nico Hulkenberg, ktorý po víťazstve v 24h Le Mans má pre Renault vysokú cenu. Tretím a náhradným pilotom je bohatý ruský maľčik Sergej Sirotkin.

palmer-sirotkin-hulk.jpg

Monopost nesie označenie Renault R.S.17 s pohonnou jednotkou R.E.17. Šéfom tímu je naďalej Cyril Abiteboul, technickým riaditeľom Bob Bell a hlavným človekom od motorov je stále Rémi Taffin. Za šasi zodpovedá Nick Chester. Na obrázkoch môžete vidieť, ako sa mu podarilo.

rs8-2.jpg

rs10.jpg

rs11.jpg

rs9-1.jpg

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri