Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Rallye Sanremo s dvomi českými posádkami

Sunday, 07. 10. 2012 - 22:18, Zdenka Frývaldská   

Rallye Sanremo s dvomi českými posádkami

Talianska asfaltová Rallye Sanremo bude predposledným podujatím šampionátu IRC. Zoznam prihlásených je už na svete.

 

Martin Klik;mg-0147-upraveny-1.jpg

Počas najbližšieho víkendu sa posádky Intercontinental Rally Challenge presunú do talianského Sanrema, kde absolvujú predposledný podnik svojho šampionátu. Pripravená je pre nich trať dlhá 435 km, z čoho takmer polovicu budú tvoriť merané úseky. Preteky sa začnú už v piatok, 12.10., o 14:00 hod. predstavením súťažiacich na štartovej rampe. Tí sa priamo odtiaľ presunú na štart prvej rýchlostky zo štyroch plánovaných. Deň bude uzatvárať skúška dlhá až 44 kilometrov, ktorá preverí schopnosti jednotlivých posádok. Sobota odštartuje ráno po deviatej hodine a bude obsahovať zvyšných šesť rýchlostných skúšok, ktoré povedú posádky až na cieľovú rampu, kde prebehne vyhlasovanie víťazov a odovzdávanie cien.

Slavomír Ďuroš;barum-rally-2012-117.jpg

Zoznam prihlásených obsahuje 54 prevažne domácich dvojíc. Nechýbajú však ani veľkí adepti na víťazstvo a to Juho Hanninen s Mikkom Markkulom či Jan Kopecký s Pavlom Dreslerom. Zabojovať budú chcieť určite aj Giandomenico Basso s Mitiom Dottom, Bryan Bouffier s Xavierom Panserim alebo aj Umberto Scandola s Guidom D´Amore. Slováci tu svoje zastúpenie síce nenájdu, no fandiť môžu aspoň dvom českým posádkam, už spomínanému Kopeckému s Dreslerom, ale aj Jiřímu Navrátilovi s Júliusom Gálom.

Vladislav Maschl;dsc-9703-1.jpg

Celý zoznam prihlásených nájdete TU

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri