Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Rally Show Levoča 2018

Tuesday, 16. 01. 2018 - 12:32, Public relations   

Rally Show Levoča 2018

S príchodom nového roka začína aj nová motoristická sezóna. Agilní usporiadatelia z AMK Levoča pripravili pre priaznivcov rally prvú tohtoročnú voľnú súťaž, ktorá sa odštartuje týždeň pred prestížnou Dobšinskou zimou.

 

Tibor Szabosi;c30i9303-1.jpg

Všetci, ktorí sa chystajú na Dobšinskú ľadovo - snehovú súťaž, si tak môžu svoje súťažné vozidlá, ako aj svoje jazdecké schopnosti otestovať na podobnej trati dňa 27.01.2018 v Levočských Vrchoch. Po teplom vianočnom počasí začalo mrznúť a na chystanej trati už aj napadal sneh.

Tibor Szabosi;c30i9832-2.jpg

Organizátori pozývajú všetkých, ktorí sa chcú „pošmýkať" na snehu a ľade, všetkých amatérskych, ako aj licencovaných jazdcov. Podujatie začína v sobotu ráno technickým a administratívnym preberaním súťažných vozidiel a po obhliadke trate bude štart súťaže o 09.30 v obci Torysky. Po absolvovaní 6. rýchlostných skúšok (36 km) o 16.00 prídu posádky do cieľa rally.

Michal Bobko;dsc6281.jpg

Tlačové stredisko Rally Show Levoča 2018

Radovan Bries;asf-2004.jpg

Zvláštne ustanovenia

Prihláška

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri