Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Rally Bratislava odštartuje prvou skúškou v piatok

Tuesday, 25. 09. 2012 - 13:48, Zdenka Frývaldská   

Rally Bratislava odštartuje prvou skúškou v piatok

Už o 45 dní odštartuje posledné podujatie DMACK Tyres Rally 2012 i Slovenského Rally Pohára v Bratislave. K dispozícii sú už základné informácie k tomuto podujatiu.

 

Tibor Szabosi;67c6762-1.jpg

Napriek tomu, že o slovenskom majstrovi sa rozhodlo už v Košiciach, nič nebráni tomu, aby sa posádky DMACK Tyres Rally 2012 vydali aj na západ, na posledné podujatie z kalendára rally. V dňoch 9.- 10.11.2012 sa tam totiž uskutoční XVI. Škoda Rally Bratislava, ktorej sa po trojročnej prestávke ujal nový organizátor, Bratislavský Rally klub.

Tibor Szabosi;67c6034.jpg

Pre šieste podujatie slovenského šampionátu pripravili organizátori osem rýchlostných skúšok na troch tratiach o meranej dĺžke 88, 56 kilometrov. Tá prvá z nich, s dĺžkou 7,11 km odštartuje už v piatok večer o 18:21 hod. Pred ňou prejdú súťažné posádky samozrejme aj slávnostným štartom na rampe, ktorý bude prebiehať na Námestí SNP v Bratislave už od 18:00 hod. Na sobotu je pripravených zvyšných sedem skúšok v okolí hlavného mesta. Vyhlasovanie víťazov spojené s odovzdávaním cien prebehne opäť na Námestí SNP od 17:09.

Jozef Pisch;1t1u6175-5.jpg

Preteky sú zaradené aj do Slovenského rally pohára, v ktorom stále nie je rozhodnuté o víťazovi. Pre súťažné posádky platí podobný harmonogram ako pre tie „majstrovské", no s menšími zmenami. Pripravená je pre nich samozrejme skrátená verzia trate so štyrmi rýchlostnými skúškami o dĺžke 39 km. Na štart prvej skúšky sa postavia v piatok o 19:21 hod.

Tibor Szabosi;co8c8710-11.jpg

Prihlasovanie na preteky sa začne už čoskoro a prebiehať bude do 29.10., s redukovaným vkladom do 26.10. Súťažiaci sa prihlasujú vyplnením elektronickej prihlášky na stránke prihlaska-sams.sk. Maximálny počet prijatých prihlášok je stanovený na 70 (pre SRP na 50). Tlačové stredisko súťaže sa určite čoskoro ozve so zaujímavými informáciami k pretekom, ktoré budú potrebné tak pre posádky ako aj pre divákov.


zt



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri