Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Raid Adventure Team – Volgograd/Elista - Elista

Wednesday, 11. 07. 2012 - 19:32, Daniel Mandzi   

Raid Adventure Team – Volgograd/Elista - Elista

Ako sme vás už informovali včerajší štart bol presunutý kvôli nepriaznivému počasiu na 220 kilometer. Raid Adventure Team odštartoval do 3. dňa súťaže s veľmi dobrými doterajšími výsledkami no po pár kilometroch  prišli na rad technické problémy, kvôli ktorým už nebolo možné pokračovať ďalej. Pravé predné rameno nevydržalo namáhavý terén a následne sa odtrhlo koleso. Do buivacu sa dostali až pomocou vyprosťovacieho vozidla po viac ako 8 hodinách. Nasledovali dlhé hodiny úmornej práce no vyslúžené ovocie nepriniesla. Poškodenie bolo natoľko rozsiahle, že opravy trvali až do skorého rána a štart do nasledujúceho dňa (Elista-Elista) sa už nedal stihnúť. Nenastúpením na štart sa pre Raid Adventure Team tento ročník Silk Way Rally žiaľ predčasne skončil. Ale žiaľ aj to je rally.

p7112889.jpg

Tento ročník Silk Way  Rally od samého začiatku bojuje s počasím, chvíľami už vyzerá, že počasie ma väčšiu moc. O cieli v Gelendzhiku sa stále iba šepká, pretože nikto nevie čo prinesie ďalší deň. 

p7112897.jpg

O tíme

Raid Adventure Team pôsobí na súťažnej scéne od roku 2000. Na konte má okrem iných aj tri víťazstvá na súťaži Budapešť - Bamako a dva tituly Majstra SR v cross country rally. V roku 2010 získal tím štyri medzinárodné tituly, vrátane prvenstva v Zóne Strednej Európy v triede T2. Od roku 2010 má tím zastúpenie na cross country súťažiach aj v kategórii quadov.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri