Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Prvú etapu Rally Košice vyhrali v pohári Pavlinský s Plichtom

Wednesday, 19. 08. 2015 - 07:30, Public relations   

Prvú etapu Rally Košice vyhrali v pohári Pavlinský s Plichtom

Posádky Slovenského Rally Pohára majú za sebou úspešne prvú etapu 41. Rally Košice. Do cieľa došlo všetkých osem posádok, ktoré odštartovali.

Víťazom prvej etapy Rally Košice 2015 sa v rámci pohára stala posádka Viliam Pavlinský - Radovan Plichta na Citroene C2. Dvojica vyhrala dve z troch rýchlostných skúšok a v cieli neskrývala svoju radosť: „Báli sme sa v tejto horúčave o techniku, ale napokon všetko dobre dopadlo. RS1 bola na úkor prevodovky, ale ďalšie dve rýchlostky sme si už poriadne užili. Tešíme sa výsledku a aj zajtrajšej domácej RS Opiná", zhrnul víťaz prvej etapy.

Tibor Szabosi;h7p2757-7.jpg

Druhé miesto vybojovali Marek Králik s Milanom Králikom na Škode Felicia, ktorí v konkurencii silnejších vozidiel dosiahli naozaj výborné umiestnenie: „Na Jahodnej sa trochu prehrievalo auto, tak sme zvolili opatrnejšie tempo. Trate sa nám veľmi páčili, len na nich bolo veľa vyhádzaného bordelu. Tešíme sa výsledku a veríme, že zajtra dôjdeme až do cieľa, dobrý výsledok samozrejme poteší". Jedno víťazstvo v rýchlostnej skúške a celkové tretie miesto získali Michal Valluš a Jozef Valluš so svojím Renaultom Clio Ragnotti. „Všetko bolo super, až na menší chaos, ktorý tu celý deň vládol. Uvidíme či vydrží prevodovka aj zajtra", povedal Michal.

dsc-6737-1.jpg

Posádky Slovenského Rally Pohára čakajú v druhej etape 41. Rally Košice dve rýchlostné skúšky a to hneď ráno od 10:41 hod.

Výsledky SRP na 41. Rally Košice - 1. etapa
1. PAVLINSKÝ-PLICHTA, CITROEN C2 24:49.8
2. KRÁLIK-KRÁLIK, ŠKODA Felícia +39.9
3. VALLUŠ-VALLUŠ, RENAULT Clio RS Ragnotti +55.8
4. ZVALO-PONEC, CITROEN Saxo +1:17.2
5. KRIŠANDA-KRIŠANDA, SEAT Ibiza +2:22.6
6. ZAJAC-ZAJAC, ŠKODA 130 RS +2:32.5
7. KUBACKA-KUBACKOVÁ, HONDA Civic CRX +3:14.7
8. LEŠKO-JANKULÍKOVÁ, RENAULT Megane +12:21.9

Zdenka Tamášová
Tlačové stredisko 41. Rally Košice



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri