Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Propagácia Rallye Tatry na Morave

Tuesday, 14. 04. 2015 - 08:02, Public relations   

Propagácia Rallye Tatry na Morave

Skupina štyroch členov z organizačného výboru 42. ročníka Rallye Tatry počas uplynulého víkendu vycestovala do Valašského Meziříčí spropagovať jedno z najznámejších motoristických podujatí na Slovensku, s cieľom pozvať na tohtoročnú tatranskú rely českých a poľských fanúšikov a súťažné posádky z Česka, ale predovšetkým z Poľska, pretože v termíne konania Rallye Tatry sa u západných susedov koná Rally Vyškov, zatiaľ čo Poliaci majú v tomto termíne voľno.

Daniel Hlinka;dsc-0256-8.jpg

Priestor na prezentáciu dostali v sobotu ráno, tesne pred slávnostným štartom na tlačovke v priestoroch riaditeľstva pretekov. Okrem toho dve hostesky v sympatických úboroch rozdali s logom Ralye Tatry tisícky letákov v priestoroch riaditeľstva súťaže, na námestí vo Valašskom Meziříčí, kde sa konal slávnostný štart a takisto na niekoľkých diváckych miestach okolo trate rýchlostných skúšok. Za poskytnutý priestor na prezentáciu Rallye Tatry patrí veľká vďaka riaditeľovi Valašskej rally Miroslavovi Hošákovi a šéfovi presscentra Romanovi Ordeltovi.

Daniel Hlinka;dsc-0308-4.jpg

Na podujatí, ktoré bolo úvodnou časťou päťdielného seriálu Rallysprint štartovalo vyše sto posádok z Českej republiky, Poľska a Slovenska. Popradčania ticho závideli organizátorom v štartovom poli jazdca vo Forde fiesta R5 so štartovým číslo 4, obrovský talent motoršportu v európskom a svetovom meradle Martina Kočího, ktorému vynikajúco asistoval co-pilot Lukáš Kostka z ČR.

Daniel Hlinka;dsc-0250-7.jpg

Výborne pripravené vozidlo a umenie za volantom vynieslo spomínanú posádku na stupeň najvyšší. No treba spomenúť, že za víťaznou dvojicou so stratou iba 5 sekúnd skončili na druhom mieste minuloroční majstri Slovenska Grzegory Grzyb - Robert Hundla, takisto na Forde fiesta R5. Poľský jazdec tímu Rufa Šport obhajuje na Slovensku majstrovský titul, čo znamená, že ho takmer s určitosťou uvidíme aj na 42. ročníku Rallye Tatry.

Slavomír Petrus,tlačový tajomník  Rallye Tatry 2015



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri