Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Prípravy na Dobšinskú zimu 2017 v plnom prúde

Wednesday, 14. 12. 2016 - 17:00, Public relations   

Prípravy na Dobšinskú zimu 2017 v plnom prúde

Ani sa nenazdáme a je tu nový rok. Január preletí ako voda v potoku a začiatkom mesiaca február čaká slovenských rallystov tradičná Dobšinská zima. Či na tratiach bude sneh, blato, alebo zamrznutá zem dnes ešte nikto netuší. Jedno je však isté, organizačný výbor už pracuje na plné obrátky.

Tibor Szabosi;gh7p2942-1.jpg

Aj v roku 2017 bude Dobšinskú zimu pripravovať rovnaký organizátor ako v minulosti, čiže Autoklub EHC Dobšinský kopec a Mesto Dobšiná. Predsedom organizačného výboru nebude nik iný ako všetkým dobre známy Marcel Kollárik, ktorý spoločne so svojim tímom podujatie pripravuje.

Tibor Szabosi;gh7p2017-2.jpg

„Je pravda, že prípravy na Dobšinskú zimu sú už rozbehnuté. Súťaž pripravujeme ako prvé kolo seriálu MRC, ale aj ako voľné podujatie v rámci ktorého budú súťažiaci už tradične bojovať o Dobšinský pohár. Trať by sme chceli v roku 2017 trochu natiahnuť a zatraktívniť. Samotnou kapitolou pre nás bude bezpečnosť nielen súťažiacich, ale aj organizátorov a samozrejme divákov, ktorí budú oproti minulosti stáť určite ďalej od trate, v bezpečných zónach a fanúšikovia sa musia pripraviť na určitú reguláciu organizátormi. Centrum Dobšinskej zimy 2017 bude opäť kultúrny dom, pričom servisné parkovisko bude rozložené na námestí a v priľahlom parku. Či bude, alebo nebude sneh, to ovplyvniť nevieme, vieme však, že prípade ak nám snehové podmienky povolia, určite budú povolené aj pneumatiky s hrotmi. Ak nie, budú musieť súťažiaci jazdiť bez nich. Verím však, že v Dobšinej tesne pred súťažou poriadne nasneží a všetci si budú môcť užiť poriadnu zimnú súťaž," predstavil prípravy súťaže riaditeľ podujatia Marcel Kollárik.

Tibor Szabosi;gh7p2268-3.jpg

Zvláštne ustanovenia k podujatiu Dobšinská zima 2017 budú zverejnené začiatkom mesiaca január 2017, pričom bude zároveň spustené aj prihlasovanie súťažiacich.

Všetky informácie sa dozviete na web stránke: www.dobsinskykopec.com

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri