Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

Príprava EVO IX Jevgenija Novikova

Saturday, 21. 03. 2009 - 21:19, Lukáš Raník   

Príprava EVO IX Jevgenija NovikovaValaška sa nezadržateľne blíži a preto v Zlíne sa usilovne pracuje na Lanceri EVO 9 pre ruskú začínajúcu, len osemnásť ročnú hviezdu Jevgenija Novikova.

O jeho prípravu sa stará zlínsky KIT Racing. Apropo ich služby využívajú aj naši dvaja slovenskí jazdci, Peter Gavlák a Lukáš Lapdavský. My Vám teraz prinášame exkluzívne fotky priamo z KIT Racing-u, z prípravy Novikovej EVO deviatky.



Jevgenij je v tomto roku členom Citroen Junior rally teamu, za sebou má už aj dva štarty v MS s Citroenom C4 WRC. Nakoľko tento ruský mladík nemá veľa skúseností z pevným povrchom sa v teame rozhodli, že sa zúčastnia vybraných podnikov MMČR. Práve Valašská rally je tým prvým.

Tibor Szabosi;_mg_5779.jpg

Po úspešnom pôsobení v motokárach sa prvý krát v rally Jevgeni objavil v rolu 2006. Nasledujúci rok kraľoval ruskému šampionátu a taktiež sa blyskol na rally Russia, ktorá bola zaradená do IRC, avšak pre prerazenie vane musel odstúpiť.

Tibor Szabosi;_mg_5780.jpg

V minulom roku okrem domáceho majstráku absolvoval aj PWRC. Jeho najlepšie umiestnenie bolo druhé miesto z japonskej rally. Na domácej rally Bielej noci si prenajal Peugeot 207 S2000 a o necelých 40 sekúnd aj zvíťazil.

Tibor Szabosi;_mg_5807.jpg

To, ako sa mu bude v českej premiére dariť preháňať domácich matadorov, sa môžete prísť na Valašsko osobne presvedčiť už na budúci víkend.






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri