Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Prihlasovanie na PROFIN CAR Ostrá lúka 2023 už iba do pondelka

Friday, 01. 09. 2023 - 11:48, Miroslav Majláth   

Prihlasovanie na PROFIN CAR Ostrá lúka 2023 už iba do pondelka

Posledný pretekársky víkend seriálov Dynamax Medzinárodných a národných Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2023 sa nezadržateľne blíži.

 

PROFIN CAR Ostrá lúka 2023

So štartom dvojpretekov, ktorý sa neuveriteľne rýchle približuje, približuje sa aj uzávierka prihlášok na podujatie PROFIN CAR Ostrá lúka 2023. To končí už počas nasledujúceho pondelka, čiže 4.9.2023 úderom polnoci. Napriek faktu, že prihlasovanie končí až o viac ako osemdesiat hodín, už v tomto momente je prihlásených tridsaťosem súťažiacich.

Tibor Szabosi;asr62355-1.jpg

Priebežne aktualizovaný zoznam prihlásených, ako aj samotnú prihlášku nájdete na web stránke www.sams-asn.sk/prihlaska, alebo aj na www.profincar.sk  v sekcii PAV – Hill Climb 2023, kde sú zverejnené aj Zvláštne ustanovenia vydané k podujatiu. Okrem toho práve tu nájdete aj všetky aktuálne informácie.

Tibor Szabosi;asr65291-2.jpg

PROFIN CAR Ostrá lúka 2023 odštartuje ako posledné dvojkolo seriálov Dynamax Medzinárodné a národné Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2023. Na svoju si prídu aj účastníci seriálu Majstrovstiev Slovenska v pretekoch historických automobilov do vrchu a organizátor samozrejme nezabudol ani na súťažiacich v rámci Slovenského kopcového pohára a Slovenskej trofeje PAV historických automobilov pravidelnosti.

Tibor Szabosi;asr65983-23.jpg

Pre istotu pripomíname všetkým pretekania chtivým jazdcom, že uzávierka prihlášok končí 4.9.2023 (v pondelok) presne o pol noci. Veríme však, že väčšina pretekárov nebude čakať až do poslednej chvíle a prihlášku vyplnia ešte cez víkend.

Miro Majláth
tlačový tajomník
PROFIN CAR Ostrá lúka 2023



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri