Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Prihlasovanie na IX. Rally Lubeník čoskoro končí!

Sunday, 02. 07. 2017 - 12:10, Public relations   

Prihlasovanie na IX. Rally Lubeník čoskoro končí!

Posledné tri dni zostávajú do uzávierky prihlášok na deviaty ročník Rally Lubeník. Zoznam prihlásených aktuálne obsahuje 39 súťažných posádok.

 

Tibor Szabosi;c30i7780-1.jpg

Súťažné posádky Majstrovstiev Slovenska v rally a Slovenského rally pohára čaká už čoskoro obľúbená Rally Lubeník. Jej 9. ročník naplánovali organizátori presne na 14.- 15. júla a ako zosumarizoval aj riaditeľ súťaže, Marek Podobník, ostáva dotiahnuť už len posledné detaily a tešiť sa na samotnú súťaž. „Máme schválenú trať a všetky dokumenty sú pripravené do tlače. Dokončujeme bezpečnostný plán a čakáme na ďalšie prihlášky posádok".

Tibor Szabosi;c30i8328-1.jpg

IX. Rally Lubeník by mala priniesť ďalšie zaujímavé súboje o body v celoročnom hodnotení šampionátu i rally pohára. V priebežnom zozname prihlásených nájdeme slovenské, české, poľské a maďarské dvojice. Nechýbajú v ňom takmer všetky vedúce posádky jednotlivých tried a ani minuloročná víťazná posádka v zložení Pavel Valoušek - Veronika Havelková. Dvojica v tomto roku štartuje za slovenský Icari Rally Team na vozidle Ford Fiesta R5 a po výborných výsledkoch na nedávnej Agrotec Petronas Syntium Rally sa nachádza na priebežnom prvom mieste absolútneho poradia Majstrovstiev Slovenska. Medzi prihlásenými nájdeme aj ich najväčších súperov - Martina Kočiho s Filipom Schovánkom a Grzegorza Grzyba s Jakubom Wróbelom, obe posádky na Škode Fabia R5. Na podobnom vozidle nechýbajú ani Igor Drotár s Tomášom Plachým. Na Fordoch Fiesta R5 zaradených rovnako do triedy 2 sa predstavia Vlasto Majerčák s Michaelou Vejačkovou, Tomáš Kukučka s Petrom Vejačkom a Vlado Hanuš s Milanom Timkom. Ďalšou najobsadenejšou triedou sú zatiaľ „päťky", kde nájdeme osem posádok a po nej „trojky" a „šestky" s piatimi posádkami. Do Slovenského rally pohára sa zatiaľ prihlásilo sedem dvojíc.

Martin Paľov;ik8a0347-1.jpg

Veríme, že zoznam sa ešte naplní ďalšími známymi i menej známymi menami a zaujímavými vozidlami. Pripomíname, že uzávierka prihlášok je už v utorok 4. júla! Všetky dôležité dokumenty, ku ktorým sa už pridala aj oficiálna mapa trate, sú zverejnené na webstránke obeclubenik.sk/rallylubenik.

mapa2017-page-001.jpg

Priebežný zoznam prihlásených

Zdenka Tamášová
Tlačový tajomník IX. Rally Lubeník



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri