Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  MRC

Prihlasovanie na Dobšinskú zimu 2018 sa chýli k záveru

Tuesday, 23. 01. 2018 - 12:32, Public relations   

Prihlasovanie na Dobšinskú zimu 2018 sa chýli k záveru

Presne jeden týždeň ostáva na prihlásenie súťažiacim na prvé tohoročné rally podujatie zaradené do seriálu RRP a MRC - Dobšinskú zimu 2018. Napriek tomu už dnes v zozname prihlásených nájdeme niekoľko známych mien.

Tibor Szabosi;c30i6896-3.jpg

Podľa Zvláštnych ustanovení, ktoré organizátor Autoklub EHC Dobšinský kopec a Mesto Dobšiná vydali k podujatiu Dobšinská zima 2018, sa prihlasovanie súťažiacich končí v pondelok 29.01.2018 presne o 23:59 hodine. To je zároveň posledný termín na prihlásenie.

Tibor Szabosi;c30i6360-3.jpg

Súťažiaci však vedia, že rovnako ako v minulosti, aj teraz je možné zaslať organizátorovi prihlášku, za ktorú ľudovo povedané zaplatím menej. Samozrejme sa jedná o prihlášku s redukovaným vkladom. Termín takejto prihlášky však musia súťažiaci stihnúť poslať a samozrejme aj uhradiť štartovné najneskôr do piatku 26.01.2018 do 23:59 hodiny.

Tibor Szabosi;c30i6006-2.jpg

Pospomínanom termíne, čiže počas budúceho víkendu a pondelka je možnosť na Dobšinskú zimu sa prihlásiť, avšak už bez redukovaného vkladu, čiže za plnú sumu. Táto suma je už zvýšená o 30,00 euro.

Tibor Szabosi;c30i7323-2.jpg

Spomínali sme v úvode, že zoznam prihlásených už dnes obsahuje niekoľko zaujímavých mien. Ako sme aj v poslednej tlačovej správe písali, v zozname prihlásených nechýbajú viacerí víťazi tried zo seriálu Mini Rally Cup, ba dnes už ani pravidelní účastníci veľkého slovenského rally majstráku Tomáš Kukučka, či Pavol Cireň. Už v minulosti na štarte Dobšinskej zimy nechýbal ani jeden z našich najlepších okruhových jazdcov, Štefan Rosina a dobrou správou je, že nebude chýbať ani teraz. Navyše sa v Dobšinej Štofi predstaví v spolupráci s Fordom Fiesta R5. Táto trojica určite nebude ojedinelá, keďže podľa zákulisných rečí sa na Dobšinskú zimu 2018 chystá viacero výborných jazdcov nielen zo Slovenska, ale aj zahraničia. Nepredbiehajme však a nechajme sa prekvapiť.

Tibor Szabosi;c30i6209-3.jpg

Dobrou správou je, že rovnako ako na väčšine Slovenska, aj v Dobšinej konečne nasnežilo a na rýchlostných skúškach by dnes podľa odhadov mohlo byť približne 15 centimetrov snehu. Veríme, že táto snehová pokrývka nebude jediná a v priebehu necelých dvoch týždňov, ktoré ostávajú do štartu ešte poriadne nasneží.

plagat-dobsinaska-zima-2018.jpg

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri