Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Prihlasovanie na DeutschMann® Rallye Trebišov čoskoro končí!

Tuesday, 15. 08. 2017 - 13:54, Public relations   

Prihlasovanie na DeutschMann® Rallye Trebišov čoskoro končí!

Už o dva týždne ožije mesto Trebišov a jeho okolie rachotom pretekárskych špeciálov a to vďaka DeutschMann® Rallye Trebišov. Prihlasovanie na súťaž končí už túto nedeľu!

 

Tibor Szabosi;c30i9085-2.jpg

Dvojmesačné letné prázdniny ukončí v tomto roku premiérový ročník DeutschMann® Rallye Trebišov, ktorý organizuje Auto klub Košice v dňoch 01.-02. septembra. Súťaž je zaradená do Majstrovstiev Slovenska v rally, Majstrovstiev Slovenska historických automobilov, Slovenského rally pohára a Rally Legend. Aj napriek tomu, že uzávierka prihlášok je už koncom tohto týždňa, (s redukovaným vkladom 17. augusta a s normálnym vkladom 20. augusta), tak v zozname prihlásených sa zatiaľ nachádza len 17 súťažných posádok.

Tibor Szabosi;c30i7385-9.jpg

Nechýbajú jazdci na vozidlách špecifikácie R5, ako Vlasto Majerčák, Tomáš Kukučka, Igor Drotár či Grzegorz Grzyb, ale svoje prihlášky zatiaľ neposlali dvaja vedúci muži šampionátu, Pavel Valoušek a Martin Koči. Veríme, že tak čoskoro spravia a to nielen oni, ale aj mnohí ďalší, ktorí majú ešte šancu bojovať o cenné body či len sa povoziť a zabaviť na novej súťaži v kalendári slovenskej rally.

Tibor Szabosi;c30i8816-4.jpg

Od začiatku mesiaca majú možnosť zástupcovia médií zaslať vyplnený akreditačný formulár so žiadosťou o akreditáciu. Prosíme, aby si všetci záujemcovia o akreditáciu podrobne preštudovali akreditačné podmienky a následne zaslali vo všetkých bodoch vyplnenú žiadosť aj s potrebnými prílohami. Tešíme sa na vás!

Tibor Szabosi;c30i8043-5.jpg

Oficiálna stránka

Priebežný zoznam prihlásených

Tibor Szabosi;c30i9752-6.jpg

Zdenka Tamášová Frývaldská
Tlačový tajomník DeutschMann® Rallye Trebišov



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri