Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Extra

Príďte sa so mnou rozlúčiť

Wednesday, 20. 05. 2015 - 18:07, Public relations   

Príďte sa so mnou rozlúčiť

Ahojte moji milí kamaráti, moji šikovní zamestnanci, ctení zákazníci, odborníci z fachu, motoristickí parťáci, parťáci na odborných školách, aj vy všetci, s ktorými sme v 90-tych rokoch s mojou manželkou začínali pracovať.

Od detstva som sa obšmietal pri motoroch, smrdel som od oleja, či už keď som jazdil motokros, alebo keď som už ako ženatý opravoval vo svojej garáži autá. Miloval som hlavne klampiarinu. Rezať plechy, búchať, vyklepávať a... zvárať , to bola moja vášeň. Však to viete. O tom to vtedy bolo. Veľa praktického a aj teoretického som sa v tejto oblasti naučil vo Výskumnom ústave zváračskom a miloval som prednášať. Veľmi som chcel, aby sa aj ostatní dostali k tomu, čo som sa ja dozvedel a aby im to uľahčovalo prácu. A tak som moje znalosti začal zdielať prostredníctvom predaja zváračskej techniky, ktoré som doprevádzal odborným zaškolením. Založil som firmu Homola, o ktorej rozvoj sme sa vždy starali s mojou manželkou Gabrielou. Rástli sme rástli, roky firme Homola pribúdali, až sme sa nedávno zbadali, že sme tu už 25.rokov, máme 3 pobočky a naše meno niečo znamená. Popri tom všetkom som si užíval cestovanie, šport a prírodu s mojou rodinou, manželkou a dcérou Dankou a Elou.

 mak-zapad-slnka.jpg

Stále som o niečom prednášal, uvádzal vám novinky zo sveta opravárenstva , tie som zase výrobcom pripomienkoval. Kecal som často do školstva, lebo to mi naozaj ležalo na srdci. Keďže mojou najväčšou zásadou bolo robiť veci kvalitne, profesionálne a poriadne, robila to tak pre vás aj moja firma. Túto zásadu som sa snažil vštepiť a pretlačiť aj do výučby v odborných školách a možno už mali ľudia pocit, že príliš mudrujem. Ja som však videl, že sa to dá poriadne realizovať u mňa, tak prečo by to nemohlo fungovať aj na odborných školách?! Rozčuľovala ma moja bezmocnosť v tejto veci. Snáď som však za tie roky aspoň niekomu pomohol a niečo zmenil.

11252018-1120456611303198-7492579050197448376-o.jpg

Miloval som túto prácu, prácu s vami, prácu vpred, v mene inovácií. Bol som veľmi energický, ale už málo trpezlivý. A tak som si povedal, že sa budem radšej už iba bicyklovať a prednášanie nechám na mladých. Mama mi poradila, že z oblakových kopcov sú krásne výhľady, tak som sa tam išiel pozrieť a mala pravdu.

Moja manželka s deťmi sú trpezlivé a budú pokračovať v mojom odkaze tak šikovne a kvalitne, ako to robili po mojom boku doteraz. Príďte ich podporiť a rozlúčiť sa so mnou pred mojím dlhým výletom.

Štvrtok , 21.5.2015, 12:30 , krematórium a urnový háj, Bratislava, Záhorská Bystrica, 84103

Váš Igor


Robil som veci inak,
vyberal som si, kde a ako budem rásť,
odolával som vetru ako divý mak.
Poteší ma, ak mi na moju cestu
tento kvet prinesiete
ako symbolický znak.

Tibor Szabosi;co8c7532-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri