Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Drift

Prichádza King of Europe!

Friday, 18. 10. 2013 - 15:20, Martin Trenkler   

Prichádza King of Europe!

Slovakia Ring bude patriť tento víkend skutočným umelcom: záverečné podujatie šampionátu Monster Energy King of Europe predstaví najlepších z najlepších v umení kontrolovaného šmyku. Svoje citlivé prsty a pravú nohu predvedú aj najlepší slovenskí pretekári.

Tibor Szabosi;gh7p0454autosportfoto.jpg

Medzi nich patrí určite minuloročný finalista King of Europe a tretí muž slovenského šampionátu King of Drift Slovakia 2013 - Roman Kolesár z Košíc. Jeho modré BMW M3 E46 uvidia diváci spolu s množstvom ďalších pretekárov v sérii tréningov, kvalifikácii a vzrušujúcich finálových súbojov. „Diváci sa môžu tešiť na top jazdcov z celej Európy," povedal pre Slovakia Ring Roman Kolesár a pokračuje: „V rámci toho, že mnohí už nemôžu zasiahnuť do celkového umiestnenia, pôjdu skutočne naplno. Diváci sa preto určite majú na čo tešiť, navyše trať je naozaj exkluzívna a rýchla. Bude to skvelá šou!"

Tibor Szabosi;gh7p0653autosportfoto.jpg

Voľné tréningy si môžu diváci vychutnať túto sobotu medzi 9:00 až 15:00. Následne ovládne zákulisie slávnostný ceremoniál odovzdávania cien King of Europe Spirit Trophies. Hlavný víkendový program nasleduje v nedeľu. Po úvodnom zahrievacom „warm-upe" od 9:00 do 10:00 nasledujú kvalifikácie od 10:00 do 13:00. Medzi 14:00 a 18:00 si potom najlepších 32 jazdcov zabojuje vo vzrušujúcich dueloch (synchronizované driftovanie). V súboji sa stretne vždy dvojica jazdcov, z ktorých jeden postúpi z top 32 do súbojov dvojíc o top 8 a následne o top 4. Predposledný duel určí štyroch finalistov, ktorí zabojujú o prvé a tretie miesto. Víkendový program končí odovzdávaním cien o 18:00.

Monster Energy King of Europe prinesie tento víkend na Slovakia Ring skutočnú šou plnú spálených pneumatík a bojov za hranicou priľnavosti.

Tibor Szabosi;gh7p0772autosportfoto.jpg

Tibor Szabosi;gh7p1372autosportfoto.jpg

Tibor Szabosi;gh7p0476autosportfoto.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri