Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Sezóna sa na SLOVAKIA RINGU nekončí!

Monday, 04. 09. 2017 - 17:33, Public relations   

Sezóna sa na SLOVAKIA RINGU nekončí!

Pretekársky okruh SLOVAKIA RING má síce svoje najväčšie tohtoročné podujatia za sebou, jeho sezóna však zďaleka ešte nekončí.

 

Začali sme v marci so Stredoeurópskou trofejou FIA v relykrose a tento šampionát zažije svoje finále opäť u nás, 21. a 22. októbra pod názvom FIA CEZ OMV MaxxMotion Rallycross. K našim špičkovým podujatiam patrili hneď dve premiéry:

Tibor Szabosi;c30i4089-3.jpg

Majstrovstvá sveta vytrvalostné preteky cestných motocyklov (FIM EWC) 24. júna ako "8h of SLOVAKIA RING" a druhou veľkou novinkou boli Majstrovstvá Európy preteky ťahačov na okruhu (FIA ETRC), 15. a 16. júla. Tradičná Veľká cena SR preteky cestných automobilov na okruhu uzavrela náš letný motoristický festival 18. až 20. augusta. Dovedna navštívili len tieto štyri podujatia tisíce návštevníkov. EWC aj ETRC by sa mali ukázať u nás opäť budúci rok.

Martin Trenkler;ren7493.jpg

I keď sa leto prechýlilo do svojej druhej polovice a dni sa skracujú, ešte stále si okruh SLOVAKIA RING môže verejnosť vychutnať so svojím, alebo prenajatým športovým vozidlom. Naša rýchlostná dráha s 5922-metrovým variantom č. 4 láka práve vďaka veľkým seriálom, ktoré si jeho výzvy už vyskúšali. Náš okruh patrí vďaka atypickému dizajnu architekta Hansa Rotha vo svete k tým zaujímavým a obľúbeným.

Martin Trenkler;ren2662-1.jpg

Hodinové voľné jazdy pre automobily sú zatiaľ naplánované na 10. a 17. septembra o 18:00. K dispozícii sú na prenájom aj taxi jazdy na okruhových špeciáloch a tiež letka vozidiel Kia Ceed GT. Motocykle dostanú priestor 16. septembra o 18:00.

Martin Paľov;ik8a7699.jpg

Veľké divácke podujatia tak zakončí finále FIA CEZ OMV MaxxMotion Rallycross 21. a 22. októbra a tradične Auto Show SLOVAKIA RING so špeciálmi rely 10. a 11. novembra.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri