Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Pre spolujazdca IMAXX-ADV Rally team-u domáca súťaž

Wednesday, 24. 05. 2017 - 18:31, Public relations   

Pre spolujazdca IMAXX-ADV Rally team-u domáca súťaž

Už v piatok 26. mája sa roztočí kolotoč 44.ročníka Rallye Tatry. Svoju domácu súťaž si tak bude vychutnávať náš spolujazdec Emil Horniaček a spolu s ním celý náš tím.

 

Tibor Szabosi;c30i4020-1.jpg

„Vždy sa teším na štart v Poprade. Som tu doma a jazdiť s podporou domáceho publika, svojich najbližších a priateľov je vždy príjemné a osobité. Môj sen je vyhrať raz v absolútnom poradí v Poprade. Samozrejme, že s našou technikou to cez víkend nebude na absolútne víťazstvo, ale snáď sa mi raz splní toto želanie", úsmevne dodáva Emil.

Martin Paľov;ik8a2523.jpg

Naša posádka bude chcieť nadviazať na dobré výkony, ktoré podávala v prvých dvoch súťažiach a má chuť obhájiť minuloročné víťazstvo vo svojej triede pod Tatrami.

Tibor Szabosi;c30i8225-4.jpg

Peter dodáva: „ teším sa na každú súťaž, ale do Popradu vždy ináč. Emil je doma a tým pádom to berieme ako domáci podnik. Chceme podať samozrejme čo najlepší výkon a pokúsiť sa vybojovať čo najviac bodov. Konkurencia pôjde tiež rýchlo a nesmieme nechať nič na náhodu. Každá chybička či defekt nás môže stáť pár miest, tak ako sme sa o tom presvedčili v Prešove. Poctivo sa pripravíme na každý kilometer rýchlostných skúšok!".

Tibor Szabosi;c30i3245-1.jpg

Posádku IMAXX-ADV Rally team - u môžete vidieť už na autogramiáde vo štvrtok 25. mája od 18. hodiny v OC Forum v Poprade. V piatok pokračuje príprava na shakedowne od 10:00 do 13:00 hod.

Tibor Szabosi;gh7p0672-4.jpg

Prajem všetkým fanúšikom pekný víkend a tešíme sa na Vás v Poprade.

banner-1500px.jpg

IMAXX-ADV Rally team



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri