Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Pozvánka Slovakia Baba 2016

Friday, 24. 06. 2016 - 14:02, Public relations   

Pozvánka Slovakia Baba 2016

Organizátor automobilových pretekov do vrchu, Autoklub Slovakia Baba o.z. a Bratislavský samosprávny kraj na čele s jeho predsedom Ing. Pavlom Frešom si dovoľujú pozvať všetkých licencovaných jazdcov na podujatie Slovakia Baba 2016, ktoré sa bude konať v dňoch 1. - 3.7.2016 na všetkým dobre známej trati medzi Pezinkom a Pernekom.

Tibor Szabosi;h7p6281-7.jpg

Podujatie Slovakia Baba 2016 je zaradené do seriálov FIA Majstrovstvá Zóny Strednej Európy Historikov, ale aj Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu, či Majstrovstiev Slovenska historických automobilov. Navyše sa divákom predstavia aj účastníci seriálu Slovenský kopcový pohár a Slovenskej trofeje pravidelnosti. Zároveň je podujatie zaradené aj do Voľných medzinárodných pretekov automobilov do vrchu.

Tibor Szabosi;h7p5176-5.jpg

Pre všetkých organizátor podujatia pripravil jedinečné depo pretekárskych vozidiel, ktoré bude umiestnené v dobre známom Kameňolome. Tu nájdu všetci súťažiaci dostatok priestoru pre svoje tímy, ale užijú si aj poriadnu zábavu.

Miro Majláth
tlačový tajomník Slovakia Baba 2016

pozvánka Slovakia Baba 2016_SK

Slovakia Baba Invitation 2016

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri