Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Pozvánka na osobné stretnutie s majstrami Slovenska v rally 2017

Friday, 13. 10. 2017 - 21:58, Public relations   

Pozvánka na osobné stretnutie s majstrami Slovenska v rally 2017

43. Rally Košice je predo dvermi, a preto by sme všetkých nadšencov motoršportu chceli pozvať na sprievodnú akciu, ktorou je autogramiáda jazdcov! Uskutoční sa tesne pred štartom súťaže, v piatok 20. októbra od 18. hodiny v Átrium Optima.

Tibor Szabosi;c30i8807-3.jpg

Fanúšikovia budú mať možnosť stretnúť sa s posádkami, ktoré sú ešte v hre o titul absolútneho majstra Slovenska v rally 2017. Je to česká posádka Pavel Valoušek - Veronika Havelková z Icari Rally Teamu, zmiešaná slovensko-česká posádka Martin Koči - Filip Schovánek reprezentujúca košický rally team Styllex Motorsport a poľská posádka Grzegorz Grzyb - Jakub Wróbel jazdiaca za žilinský Rufa Sport. Tieto posádky od prvej rally tejto sezóny bojujú na súťažnej trati o každú jednu sekundu a teraz budete mať možnosť získať od nich podpisovú kartu! Všetci títo jazdci a spolujazdci určite radi zodpovedajú aj na vaše otázky týkajúce sa súťažnej techniky či stratégie pri zbieraní majstrovských bodov.

Tibor Szabosi;c30i2302-2-1.jpg

Tieto tri dvojice doplní aj posádka Richard Pravda - Ondrej Krajča, ktorá zastupuje Červené Mravce rally team. V spolupráci s týmto tímom sme pre vás pripravili aj súťaž. Troch z vás, ktorí počas autogramiády správne zodpovedajú na súťažné otázky, odmeníme vecnými cenami, ktoré pre vás pripravil Červené Mravce rally team. Všetkých vás teda srdečne pozývame v piatok 20. októbra o 18:00 hod. do Átrium Optima!

Tibor Szabosi;c30i5877-7.jpg

Auto klub Košice



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri