Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  MRC

Pozvánka na augustovú MRC Liptov 2014

Tuesday, 24. 06. 2014 - 18:44, Public relations   

Pozvánka na augustovú MRC Liptov 2014

Partia motoristických nadšencov z Liptova a Popradu vedená Františkom Debnárom a Stanislavom Hanzelim sa aj v tomto roku podujali zorganizovať MRC LIPTOV ako súčasť seriálu Minirally Cup pre rok 2014.

 

Jozef Pisch;1t1u4393-4.jpg

Ako je už známe dosť širokej motoristickej komunite, jedná sa o motoristické podujatie, ktoré sa vo svojej podstate približuje „veľkej" rally, samozrejme za dodržania všetkých bezpečnostných požiadaviek, vrátane záchranárov a zabezpečením trate potrebným počtom kvalifikovaných traťových komisárov z AOS klubu Poprad. Mnohí už seriál MRC považujú za „tretiu ligu" slovenskej rally. Toto podujatie sa bude konať predovšetkým vďaka dobrej vôle a ochoty pomôcť predstaviteľmi obcí Jakubovany, Jamník a Vavrišovo, ktorí vyšli usporiadateľom maximálne v ústrety, keďže trate dvoch meraných rýchlostných skúšok vedú po účelových komunikáciách v ich katastroch.

Jozef Pisch;1t1u4626-9.jpg

Pretože v tomto roku to už bude 5. ročník podujatia MRC Liptov, usporiadatelia, spoločne s obcami z podujatia chcú urobiť športovú ale aj spoločenskú udalosť, hodnú svojho mena. Preto to bude podujatie zorganizované ako „dvojdňové". Ako už bolo spomenuté, bude sa jazdiť na dvoch rôznych tratiach, dopoludnia dvakrát v jednom smere a po obedňajšej prestávke popoludní dvakrát v opačnom smere, z toho vyplýva, že súťažné posádky absolvujú celkom 8 RS o celkovej dĺžke takmer 40 kilometrov! Usporiadatelia očakávajú účasť 70 až 80 súťažných posádok z celého Slovenska!

Jozef Pisch;img-3074-2.jpg

Časový harmonogram predpokladá, že administratívne preberanie sa uskutoční už v piatok, 22. augusta od 16,00 do 19,00 hodiny v priestoroch penziónu STUDENÁ v Jakubovanoch (pri futbalovom ihrisku). Od 16,00 do 20,00 si môžu posádky urobiť obhliadku trate, aby si napísali rozpis, ale len v smere dopoludňajších RS-iek. Obhliadka trate v opačnom smere sa bude konať až v sobotu, 23. augusta od 07,00 do 09,30hod!!!! Takáto organizácia obhliadky je nutná z toho dôvodu, že cesty, po ktorých vedú RS-ky, sú príliš úzke a nie je možné pustiť vozidlá súčasne proti sebe!!

Jozef Pisch;img-3820-6.jpg

O zúčastnené posádky bude postarané, nielen možnosťou stravovania v piatok a sobotu v už menovanom penzióne, ale aj ubytovaním a spoločenským programom v piatok večer.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri