Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Poznáme už polovicu termínov predstavenia nových áut F1

Monday, 22. 01. 2018 - 18:18, Ľuboš Kašický   

Poznáme už polovicu termínov predstavenia nových áut F1

Pokiaľ fanúšikovia oddychujú a špekulujú nad minulou aj tou budúcou sezónou, tak v tímoch sa pracuje na plné otáčky. Čakajú nás predstavovania tímov a úvodné testy v Barcelone.


Tohtoročná sezóna F1 štartuje o dva mesiace veľkou cenou Austrálie v Melbourne (25.marca 2018). Lenže testy v Barcelone začínajú už koncom februára a tak tímy začali oznamovať, kedy predstavia svoje nové zbrane na nadchádzajúcu sezónu.

sa02-2.jpg

Ešte začiatkom decembra sa ako prvý poponáhľal tím Sauber, ktorý predstavil lakovanie a spojenie s Alfou Romeo. Toto však malo iný charakter, než predstavenie tímu na novú sezónu. Zatiaľ ako prvý je teda na termínovníku francúzsky tím Renault, ktorý svoje nové auto predstaví 20.februára. O dva dni neskôr si to naplánovali v Mercedese aj vo Ferrari súbežne. No zatiaľ čo Mercedes to bude mať na Silverstone s patričným novinárskym zázemím (dokonca budú premietať aj dianie v Maranelle), tak Ferrari sa rozhodlo znova pre privátne predstavenie prostredníctvom internetu. Ďalším tímom, ktorý oznámil termín je McLaren, ktorý svoje prvé auto s motorom Renault uvedie na svetlo sveta 23.februára. No a zatiaľ posledným známym tímom je tím Toro Rosso, ktorý si nechal predstavenie tímu na predvečer testov priamo na katalánskom okruhu (25.februára).

Copyright manufacturer;20170221161528-be813039.jpg

Predsezónne testy F1 2018 :
Barcelona - 26.februára až 1.marca 2018
Barcelona - 6.marca až 9.marca 2018

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri