Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Posledné dni do konca prihlasovania na Enipro 10. Rally Lubeník

Sunday, 01. 07. 2018 - 19:06, Public relations   

Posledné dni do konca prihlasovania na Enipro 10. Rally Lubeník

Už len päť dní zostáva do uzávierky prihlášok na Enipro 10. Rally Lubeník, ktorá sa uskutoční v polovici mesiaca júl. Súťažné posádky čaká 85 meraných kilometrov, medzi nimi aj obľúbená RS Peklo.

Tibor Szabosi;c30i9050-5.jpg

Deväť rýchlostných skúšok pre posádky Majstrovstiev Slovenska a šesť rýchlostných skúšok pre posádky Slovenského rally pohára pripravili organizátori na jubilejný desiaty a pre najbližšiu dobu aj posledný ročník Rally Lubeník. Už dva týždne prebieha na túto súťaž prihlasovanie, ktoré bude ukončené 5. júla. Posádky, ktoré chcú stihnúť prihlásenie s redukovaným vkladom, musia odoslať svoje prihlášky najneskôr v priebehu najbližšieho pondelka 2. júla.

Martin Paľov;ik8a9418-edit.jpg

Zoznam prihlásených doposiaľ obsahuje približne tridsiatku posádok zo Slovenska, Česka, Poľska a Nemecka. Najväčší nápor prihlášok sa tradične očakáva v posledné dni prihlasovania. Organizátori medzičasom zverejnili Vykonávacie nariadenia, ktoré dopĺňajú hodnotenie Gemerského pohára pre držiteľov medzinárodných licencií z Česka, Poľska a Maďarska, ktorí nebudú hodnotení v klasifikácii MSR alebo SRP. Enipro 10. Rally Lubeník je zároveň zaradená do Regionálneho rally pohára, v ktorom by súťažiaci mali absolvovať 25 meraných kilometrov.

Tibor Szabosi;c30i8816-4.jpg

Časový harmonogram je rozdelený do dvoch, resp. troch dní a to 12.-14. júla. Prvý deň slúži len na registráciu na obhliadku trate a voliteľné administratívne preberanie. V druhý deň sa k administratívnym úkonom pridá technické preberanie a obhliadka trate a podvečer už aj slávnostný štart a prvé tri rýchlostné skúšky na jednej trati známej pod názvom Peklo. V sobotu by mali posádky absolvovať ešte šesť rýchlostných skúšok na dvoch tratiach. Posádky SRP budú jazdiť len sobotný harmonogram a posádky RRP iba štyri z týchto šiestich RS.

Martin Paľov;ik8a9644-edit.jpg

Všetky dôležité dokumenty je možné nájsť na oficiálnej stránke obeclubenik.sk/rallylubenik.

Tibor Szabosi;c30i9061-5.jpg

Zdenka Frývaldská
Tlačový tajomník Enipro 10. Rally Lubeník



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri