Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Karting

Popularizácia kartingu na Slovensku pokračuje

Monday, 14. 03. 2016 - 09:23, Tomáš Vrábel   

Popularizácia kartingu na Slovensku pokračuje

V motoristických kruhoch je všeobecne známe, že karting je ideálnou vstupnou bránou do sveta motoršportu. Veľkej časti laickej verejnosti však chýba základný prehľad o disciplínach motoristického športu, nevedia ho zaradiť a vnímajú ho ako nedostupný. Preto je dlhodobou snahou predstaviteľov slovenského kartingu, ako aj jednotlivých tímov priblížiť práve motokárové závodenie širokej verejnosti. Práve popularita je predpokladom k tomu, aby úroveň motoristického športu rástla. 

w2.jpg

Jednou z aktivít v tomto smere je aj nedávna návšteva slovenského kartingového teamu KF Racing v rannej show televízie Markíza - v teleráne. Team tu mal možnosť zviditeľniť sa, ale hlavne rozprávať o motokárach a kartingu ako takom.

bez-nazvu-1-80.jpg

Ľudia si väčšinou mýlia motokáry s motorkami a nevedia akému športu sa vlastne venujeme. Dúfame, že sme im pojem motokáry ozrejmili, a že už nás nikdy nenazvú motorkármi. Dúfame, že sme našou prezentáciou v televízií zaujali a oslovili čo najviac ľudí na Slovensku. Veríme, že v najbližšej dobe uvidíme na motokárových pretekoch množstvo ďalších nových tvárí.

w4.jpg

Na záver môžeme dodať, že predstavitelia slovenského kartingu majú pripravené veľmi zaujímavé plány pre spopularizovanie tohto odvetvia motoršportu, o ktorých príprave, či realizácii budeme postupne informovať.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri