Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Podujatie BOSS Auto Show očami Mária Csenteho

Friday, 20. 11. 2015 - 10:01, Public relations   

Podujatie BOSS Auto Show očami Mária Csenteho

Subaru Komárno Rally Team si podujatie BOSS Auto Show 2015 dokonale užil.

Zvlášť po tom, čo Mário Csente v súťažnom vozidle v tomto roku poriadne ani nesedel.

Tibor Szabosi;gh7p4141-1.jpg

„Som neskutočne rád a veľmi si vážim, že záverečné podujatie slovenskej rally sezóny sa na Slovakia Ringu opäť podarilo zorganizovať. V minulom roku som sa tohto jedinečného podujatia nemohol zo zdravotných dôvodov zúčastniť a preto som si ho teraz užíval naozaj plným priehrštím. Zvlášť po tom, čo som v tohtoročnej sezóne odjazdil vlastne iba dve rýchlostné skúšky. V našom tíme fungovalo všetko perfektne, spolu s Petrom Těšínskym sme v našom Subaru Impreza WRX STi okamžite našli spoločnú reč, prišlo nás podporiť neskutočné množstvo kamarátov, známych, ale aj tímových partnerov.

Jozef Pisch;0x8c9052-2.jpg

Navyše sme tu, po dohode s organizátorom, predstavili najnovšie modely vozidiel Subaru, ktoré v Komárne predávame. Čo sa tratí týka, tie boli, rovnako ako v minulosti, pripravené perfektne. Navyše, možno aj vďaka krásnemu počasiu, na Slovakia Ring prišlo množstvo návštevníkov, čo nás rovnako potešilo. Rovnako sme sa tešili z konečného umiestnenia, keď nám v cieli patrilo tretie miesto v rámci triedy 3, kam je naše Subaru zaradené. Jednoducho, zrátané a podčiarknuté, všetko bolo perfektné," zhodnotil podujatie BOSS Auto Show 2015 Mário Csente.

Jozef Pisch;0x8c8818-1.jpg

Na Slovensku podujatie na Slovakia Ringu uzavrelo tohtoročnú rally sezónu, no v okolitých krajinách je ešte v pláne niekoľko voľných rally podujatí. Či sa na niektorom z nich zúčastní Subaru Komárno Rally Team, alebo nie, o tom vás budeme informovať neskôr.

Adam - pánske oblečenie pre správnych mužov - Facebook

logaok-1.jpg

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri