Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Pódium pre RUFA SPORT a Grzyba zo Sosnovej

Wednesday, 22. 11. 2017 - 09:14, Public relations   

Pódium pre RUFA SPORT a Grzyba zo Sosnovej

Tradičné podujatie Setkání mistrů, ktoré sa každoročne koná v Global Assistance Arena v Sosnovej, prinieslo aj v tomto roku pódiové umiestnenie pre slovenský RUFA SPORT Team a jeho poľského jazdca, Grzegorza Grzyba.

 

Marek Felt;img-1051-5.jpg

Štvornásobný slovenský absolútny rally šampión, ale aj minuloročný absolútny víťaz Setkání mistrů, sa predstavil divákom v spolupráci s vozidlom Škoda Fabia R5. Na sosnovskej trati pritom aj tento rok bojoval o „bedňu" nielen s rally jazdcami, ale aj majstrami z iných automobilových disciplín. Treba povedať, že aj v tomto roku nebojoval zle, pričom medzi rally jazdcami dojazdil na druhej priečke.

Marek Felt;img-2087-4.jpg

„Súboje aj v tomto roku boli perfektné, o víťazoch, či prehratých v jednotlivých rozjazdách rozhodovali doslova stotiny sekúnd. Boli to však férové súboje a ja som z druhým miestom spokojný. Ďakujem celému RUFA SPORT Teamu za možnosť opäť na Setkání mistrů bojovať," povedal Grzegorz Grzyb.

Marek Felt;img-1118-7.jpg

Spokojnosť s druhým miestom svojho jazdca v rámci XVI. Global Assistance Setkání mistrů, ktoré sa konalo v dňoch 17. - 18.11.2017, prejavil aj Ľubomír Kleman, manažér RUFA SPORT Teamu: „Boli to naozaj veľmi napínavé preteky. Stretlo sa tu množstvo automobilových majstrov z rôznych automobilových disciplín. Vidieť bojovať všetkých na sosnovskej trati bol rovnako ako každý rok aj teraz mimoriadny zážitok. Grzegorz podal naozaj výborný výkon a opäť všetkým dokázal, že stále patrí medzi elitu nielen na Slovensku, ale aj v celej Európe. Stretli sme sa tu navyše s niekoľkými svetovými šampiónmi v rally, čo ma rovnako potešilo. Bolo to výborné a moja vďaka patrí nielen partnerom RUFA SPORT Teamu, ale mechanikom košického MM Rally Teamu za prípravu Škody Fabia R5, ktorá fungovala opäť excelentne. Samozrejme vďaka patrí aj všetkým kamarátom a známym, ktorých sme dúfam rovnako potešili."

Marek Felt;img-3326-7.jpg

RUFA SPORT, Miro Majláth

Marek Felt;img-3400-8.jpg

partneri-7.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri