Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Po prvej etape vo Švédsku vedie Neuville

Friday, 10. 02. 2017 - 17:49, Ľuboš Kašický   

Po prvej etape vo Švédsku vedie Neuville

Hyundai ukazuje, že to s ambíciami na titul myslí vážne. Po Monte Carle žiari Thierry Neuville aj vo Švédsku. Verme teda, že to teraz už dotiahne až do konca.

V prvej etape sme videli nádherný súboj Neuvilla s Latvalom. Zatiaľ čo Hyundai už ukázal silu aj na nepredvídateľnom Monte, tak Toyota nás milo prekvapuje. Latvala na domácej severskej pôde síce stráca 28  sekúnd, no výbornou jazdou kontruje pohodovému Belgičanovi.

sweleg1-7.jpg

Na tretie mesto za posunul Tanak s fiestou a odsunul Meeka na štvrté miesto. „Trápil som sa. V závere som jazdil úplne bez hrotov a so zničenými pneumatikami a na ľade a snehu to nebolo nič príjemné. Celkovo však deň nevyzerá zle, zhodnotil deň Kris Meeke, ktorý si dnes pódium tiež zaslúžil.  Až piaty je Ogier, ktorý frustrovane tvrdí „Bolo to ťažké, no nedokázali sme urobiť viac." Zajtra však už nebude štartovať ako prvý a môžeme čakať, že zaútočí na vyššie priečky. Ďalšie priebežné poradie, ešte stále bežiacej eresky, si zatiaľ pozrite v tabuľke.

aaa.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri