Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Po INDY500 Alonsove akcie stúpli

Thursday, 01. 06. 2017 - 06:12, Ľuboš Kašický   

Po INDY500 Alonsove akcie stúpli

Dvojnásobný šampión sa v McLarene trápi už dlhší čas a štart v Amerike prišiel ako pokropenie živou vodou. Otvoril Španielovi možnosti na vyjednávanie v špičkových tímoch.

 


Kritika na výkony Fernanda Alonsa sa úplne vytratila po jeho vynikajúcom výkone v 500-míľovke v Indianapolis. Španiel dokázal, že jednoznačne patrí medzi svetovú špičku pilotov na monopostoch a výkony v McLaren - Honde sú zapríčinené niečím iným.

alo08.jpg

„Klamal by som, ak by som povedal, že mám na ďalšiu sezónu konkrétny plán," povedal Alonso pre Planeta Calleja. „Áno, môžem ísť do ďalších tímov. Neviem, či k Mercedesu, či k Renaultu, či inde. Ak mi niekto v júni, či júli zavolá, tak môžeme o tom rozprávať," nečakane otvorene sa vyjadruje Španiel, ktorý asi využil príležitosť od McLarenu, aby zvýšil svoju cenu a dal najavo, že je otvorený pre iné možnosti. 35 rokov je najvyšší čas ak chce ešte v F1 niečo vyjazdiť a neskončiť, ako napríklad Emerson Fittipaldi, či Damon Hill.

in07.jpg

„Myslím, že iba v Red Bulle mám zatvorené dvere, lebo maju zazmluvnených mladých pilotov," dodáva Španiel, no akosi diplomaticky zabúda na Ferrari, kde sa asi otvorí miesto po Räikkonenovi. V Maranelle však len ťažko mohli zabudnúť, že ich Alonso opustil a tadiaľ, asi cesta nepovedie. Zaujímavé je, že po Indy sa šéf McLarenu vyjadril, že v roku 2018 si Alonso štart v 500-míľovke pravdepodobne nezopakuje.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri