Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Plánovaná odstávka servera autosportfoto.sk

Thursday, 16. 02. 2017 - 10:50, T. Szabosi   

Plánovaná odstávka servera autosportfoto.sk

Vážení návštevníci. Dnes 16.2.2017 medzi 15:00 az 16:00 hod. dôjde k 10 minútovej plánovanej odstávke serveru autosportfoto.sk.

Ide o jednu z posledných zmien, z ktorých väčšina ostala pre vás ako návštevníkov skrytá. Na našej stránke sa v zime intenzívne pracovalo aby sme stránku úspešne preniesli k novému providerovi. Udialo sa to v noci z 30. na 31.12, čomu predchádzala niekoľko týždňová príprava počas ktorej došlo k zmodernizovaniu celej platformy (databáza, PHP, jednotlivé programové moduly) na ich najnovšie verzie.

server-close-up.jpg

Migráciu si zrejme nikto nevšimol aj vďaka skvelej spolupráci a ochote tímu nového providera Platon, koordinovaného p. Jombíkom. Platon nám ponúkol profesionálne riešenie v spojení s funkčnou technickou podporou, čo sme pri migrácii mnohokrát ocenili.

Dnes 16.2.2017 dôjde ešte k jednej plánovanej odstávke za účelom výmeny procesora za výkonnejšiu verziu z čoho by mali profitovat všetci návštevníci autosportfoto.sk.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri