Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Pirelli test pred 43. Rallye Tatry 2016

Tuesday, 28. 06. 2016 - 12:31, Public relations   

Pirelli test pred 43. Rallye Tatry 2016

Distribútor pneumatík Pirelli (autogumiplaza.hu) poskytne možnosť bezplatného testovania súťažných vozidiel počas shakedownu organizovaného pre súťažiacich tohoročnej Rally Tatry.

 

Termín: 22. júla 2016 od 10:00 do 13:00 h
Miesto: Poprad - Spišské Bystré
Dĺžka trate: 5 km

Počas shakedown sa bude merať čas a zástupcovia distribútora pneumatík Pirelli budú poskytovať odborné poradenstvo pre jednotlivé posádky zaregistrované do testu Pirelli. V rámci testovania Pirelli je možné zakúpiť max. 6 kusov vopred objednaných pneumatík značky Pirelli s 19% zľavou, a pri kúpe min. 4 kusov je pre posádku test zadarmo.

pirelli-tires-wheels-caliper-brake-disc-wheel-wallpaper-1-2.jpg

Každý, kto sa chce zúčastniť testu Pirelli sa musí vopred zaregistrovať emailom na adresu pirellireg@gmail.com. V emaily je nutné uviesť meno, kontaktné údaje, typ automobilu, s ktorým sa súťažiaci zúčastní testu, požadované pneumatiky (max. 6 kusov so špeciálnou zľavou), rozmery, ich počet a typ. Testovania sa môže zúčastniť maximálne 15 posádok! Ak bude testovanie úspešné, je možné takýto test vykonať aj pred nasledujúcim podujatím MSR.

Novinky Pirelli:
235/40 R18 RKW7A (intermedia)
235/40 R18 RK7B (medium)
205/45 R17 RKW7A (intermedia)

V prípade otázok je možné nás kontaktovať na adrese pirellireg@gmail.com alebo na tel. č.: +421 949298702

Upozorňujeme, že všetci súťažiaci, ktorí majú záujem zúčastniť sa shakedown, musia sa prihlásiť organizátorovi Rallye Tatry emailom na adresu info@aosklubpoprad.sk a to v termíne do uzávierky prihlášok. Poplatok za shakedown pre súťažiacich, ktorí sa nezúčastnia Pirelli testu je 90 €.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri