Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Piate miesto pre Kesko Racing z Dobšinskej zimy 2018

Wednesday, 07. 02. 2018 - 12:32, Public relations   

Piate miesto pre Kesko Racing z Dobšinskej zimy 2018

Rožňavský Kesko Racing Team reprezentovala na Dobšinskej zime 2018 iba jedna súťažná posádka, pričom v cieli jej patrila piata priečka v triede X3.

Fero Fusko s Jánom Šustekom a Seatom Leon TDi sa zúčastnila zimnej rally súťaže v Dobšinej. Dôvodom bolo vyskúšať druhé vozidlo tímu, blízkosť podujatia od domovskej adresy Kesko Racing Teamu, ale aj fakt, že Fero Fusko je rodený Dobšinčan. A tak samozrejme na súťaži nesmel chýbať.

Tibor Szabosi;asf-9539.jpg

„Na Dobšinskú zimu chodíme každý rok. Sú tu pekné trate, pravá zimná atmosféra, ako aj možnosť zajazdiť si na pneumatikách s hrotmi," povedal ešte pred štartom súťaže Fero Fusko.

Tibor Szabosi;asf-9531.jpg

S tou pravou zimnou atmosférou to bolo v tomto roku iba tak na polovicu. Dva dni pred štartom súťaže totiž začalo výdatne pršať a sneh ležiaci na rýchlostných skúškach doslova mizol pred očami. Našťastie, počasie sa na poslednú chvíľu trochu umúdrilo, v noci z piatka na sobotu poriadne prituhlo a tak mohla súťaž bez väčších obmedzení odštartovať. Počas nej navyše začalo husto snežiť, čiže atmosféra zimnej rally súťaže bola zachránená. Fero s Janom sa svojej úlohy zmocnili správne a po súťaži im patrilo piate miesto v triede X3.

Tibor Szabosi;c30i7408-8.jpg

„Podmienky boli veľmi ťažké. Sneh napriek tomu, že v noci primrzlo bol dosť mäkký, po prejazde prvých áut sa na trati vytvorili hlboké koľaje a miestami sme boli radi, že sme vôbec prešli. Ale všetko dopadlo dobre, auto je odskúšané poriadne a my sme spokojný," doplnil Fero Fusko po súťaži.

Kesko Racing, M. Majláth

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri