Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Peugeot UK bude pokračovať v IRC aj v sezóne 2011

Saturday, 02. 10. 2010 - 21:35, Martin Kozák   

Peugeot UK bude pokračovať v IRC aj v sezóne 2011

Peugeot UK plánuje svoju účasť v IRC 2011.Súčasný jazdec Kris Meeke všal prijal ponuku stať sa jazdcom značky Mini v seriáli WRC a tak si Peugeot UK musí nájsť nového jazdca.

Riaditeľ Peugeot UK, Andrew Didlick sa ohľadne celej situácie vyjadril: „ Kris bol pre Peugeot UK skvelým jazdcom a spolu s Peugeotom 207 S2000 prevýšil naše očakávania, ktoré sme mali keď sme vstupovali do IRC v roku 2009. Tím vyhral v hodnotení jazdcov hneď v prvom roku účinkovania v IRC. Kris preukázal svoje schopnosti, ktoré sú na svetovej úrovni. Prajeme mu veľa úspechov do budúcnosti."

Tibor Szabosi;co8c2861.jpg

Nástupca Meeka ešte nie je oficiálne potvrdený, ale hovorí sa o Alisterovi McRaeovi, Keithovi Croninovi či Niallovi McSheaovi . Svoje konkrétne plány na sezónu 2011 v IRC oznámi Peugeot UK až v neskoršom období.

Tibor Szabosi;co8c3009.jpg

„Chcel by som vysloviť obrovské vďaka Peugeot UK za to, že mi dali príležitosť účinkovať v IRC a taktiež im ďakujem za podporu počas posledných dvoch rokov," lúči sa so svojím tímom Kris Meeke.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri