Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Peter van Merksteijn Jr má za sebou prvý test (+video)

Wednesday, 02. 03. 2011 - 19:38, Katarína Ďurecová   

Peter van Merksteijn Jr má za sebou prvý test (+video)

Peter van Merksteijn Jr. má za sebou prvé kilometre s Citroenom DS3 WRC, s ktorým zaháji svoju WRC sezónu v Portugalsku. V pondelok van Merksteijn Jr. spolu so svojim spolujazdcom absolvovali test vo francúzskom regióne Vosges, na ktorom najazdili približne 150 kilometrov a auto si obaja pochvaľovali.

„Byť za volantom DS3 WRC je úžasné. Najazdili sme veľa kilometrov, čo mi dalo možnosť plne sa s autom oboznámiť. Auto sa správa ako motokára a na pokyny vodiča reaguje okamžite a výborne. Počas celého dňa sme si vyskúšali rôzne nastavenia a auto ma ohromilo. Celý Citroen Racing je skutočne veľmi profesionálny tím a ja sa vraciam domov s pozitívnymi pocitmi", vyjadril sa bezprostredne po teste očividne nadšený van Merksteijn Jr. Pozrite si video z jeho testu:

Monica Parisotto;van_merksteijn-mombaerts_2.jpg

„Pred štartom portugalskej rally absolvujeme ešte jeden test s Citroenom DS3 WRC, takže Peter bude mať za sebou optimálnu prípravu na jeho prvú rally s novým autom. Spolupráca s ľuďmi z Citroen Racingu je veľmi príjemná a otvorená a tak máme dobré vyhliadky do sezóny", dodáva manažér Van Merksteijn Motorsportu Gerard Grouve.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri