Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  MRC

Peter Deak absolútnym víťazom seriálu Minirally Cup 2016

Monday, 31. 10. 2016 - 20:31, Public relations   

Peter Deak absolútnym víťazom seriálu Minirally Cup 2016

Nielen víťazstvo v rámci MRC Liptovské Sliače, ale aj absolútne víťazstvo v rámci celého seriálu vybojoval Peter Deak reprezentujúci košický XIQIO Racing Team. Druhé miesto v rámci posledného podujatia seriálu patrilo jeho tímovému kolegovi, Tomášovi Ondrejovi.

Tibor Szabosi;c30i2508-1.jpg

Peter Deak so spolujazdcom Matušom Maliakom vybojovali v rámci podujatia MRC Liptovské Sliače víťazstvo s vozidlom Subau Impreza WRX Sti, s ktorým sme mali možnosť Petra sledovať aj v rámci Rally Vranov. V rámci celej tohtoročnej sezóny seriálu Minirally Cup sa Peter s Matúšom predstavili celkovo päť krát, pričom ani raz nezaváhali a všetky podujatia vyhrali. To im samozrejme zabezpečilo aj absolútne víťazstvo v rámci celého seriálu.

Tibor Szabosi;c30i3738-1.jpg

„Bolo to super. Získali sme absolútne víťazstvo, ale aj víťazstvo v triede. Rád by som poďakoval za podporu XIQIO Racing Teamu, Tomášovi Ondrejovi a jeho Srnka motorsport za špičkovú prípravu auta, ale aj všetkým partnerom, kamarátom a samozrejme aj mojej rodine," povedal Peter Deak.

Tibor Szabosi;c30i2833-4.jpg

Ako sme už naznačili, XIQIO Racing Team na MRC Liptovské Sliače doslova dominoval, keď druhá posádka tímu, jazdiaca na Mitsubishi Lancer EVO IX, Tomáš Ondrej - Tomáš Manduľak vybojovali druhé miesto absolútneho poradia. V celkovom poradí im napokon patrí piata priečka absolútne a štvrté v triede.

Tibor Szabosi;c30i3716-2.jpg

Z výsledkov mal samozrejme radosť aj manažér XIQIO Racing Teamu Marián Mičák: „Super, chalani perfektne reprezentujú náš XIQIO Racing nielen v rámci najvyšších súťaží, ale aj v menších. Opäť sa ukázalo aká je dôležitá tímová spolupráca. Ďakujem nielen posádkam a mechanikom, ale aj partnerom tímu a vlastne všetkým, ktorí nás akoukoľvek formou podporujú."

XIQIO Racing, Miro Majláth

Tibor Szabosi;c30i3938-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri