Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Perný týždeň majstra sveta

Friday, 02. 12. 2016 - 15:06, Ľuboš Kašický   

Perný týždeň majstra sveta

Dnes bude vo Viedni oficiálne korunovaný nový majster sveta F1. Nico Rosberg má však tento týždeň naozaj nabitý akcia. Pozrite si, kde už stihol oslavovať.

Hneď po pretekoch v Abu Dhabi sa oslavovalo až do rána. V pondelok si ešte niektorí členovia tímu, vrátane Rosberga ešte stihli dospať. Ostatní však museli hneď v pondelok a utorok nastúpiť na posledné testy pneumatík Pirelli na sezónu 2017. Do kokpitu sadali Hamilton a Wehrlein.

low-m52189.jpgm52634-low-abd-2017tyres-test.jpg

Nico Rosberg už v utorok pristál spolu so šéfom Toto Wolffom v Kuala Lumpur, kde sa o svoj radostný triumf podelili s hlavným sponzorom tímu, spoločnosťou Petronas. Wolff s Rosbergom osobne poďakovali prezidentovi spoločnosti, Datuk Wan Zulkiflle Wan Ariffinovi a jeho zamestnancom, za podporu počas celej sezóny.

m52703-low.jpgm52680-low.jpg

Ešte v utorok sa prostredníctvom sociálnej siete Nico Rosberg nahlásil u starostu rodného Wiesbadenu, kde ho už v stredu čakali rodáci. O deň neskôr, teda vo štvrtok 1.decembra, doletel nový majster sveta formuly jeden do britskej centrály Mercedesu v Brackley (asi 20 km od Silverstone). Tu sa poďakoval všetkým kolegom v továrni a pripili si spolu na spoločný úspech.

m52841-low.jpg

Dnes, v piatok 2.decembra, sa dopoludnia Rosberg už presúval do Viedne, kde sa dnes večer bude konať slávnostné vyhodnotenie sezóny a odovzdávanie cien novým majstrom sveta. Tradičnou FIA Prize Giving Gala sa tak oficiálne uzavrie automobilová sezóna 2016. Neuzavrie však iba túto sezónu. Viac v nasledujúcom článku o Nico Rosbergovi.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri