Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Pechito Lopez sa upísal Toyote

Thursday, 02. 02. 2017 - 06:52, Ľuboš Kašický   

Pechito Lopez sa upísal Toyote

Majster sveta WTCC si v tomto roku okrem Formule E zajazdí aj celý šampionát vytrvalostných špeciálov (WEC v kalendári ktorého nechýba ani prestížna 24-hodinovka v Le Mans.

Továrenský tím Toyoty potvrdil, že v sezóne 2017 bude pokračovať v MS vytrvalostných špeciálov a pokúsi sa znova dosiahnuť úspech, ktorý sa podaril v sezóne 2014, keď posádka Sebastian Buemi a Anthony Davidson získala titul majstrov sveta v posádkach aj značkách.

toy1.jpg

V tomto roku Toyota nasadzuje do šampionátu dve vozidlá s posádkami Buemi, Davidson, Nakajima a Conway, Kobayashi, Lopez. Práve v druhej posádke pribudol do tímu trojnásobný majster svtea cestovných vozidiel (WTCC), Argentínčan Jose Maria Lopez. Ten vystriedal Stephana Sarrazina.

toy3-lopez.jpg

Skúsený Sarrazin urobil pre značku veľa poctivej práce a tak dostane možnosť štartovať ešte vo vybraných podujatiach s tretím autom. Najbližšie to bude na prestížnej 24-hodinovke v Le Mans. Mená zvyšných členov jeho posádky Toyota ešte doplní.

toy2.jpg

Sezóna WEC začína v polovici apríla na britskom Silverstone, Vrcholom je júnová Le Mans. Toyota nasadzuje osvedčený model TS050 Hybrid a v po odstúpení Audi bude jednoznačne najväčším súperom Porsche v boji o majstrovský titul.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri