Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Päť najlepších výkonov Elfyna Evansa vo WRC

Monday, 02. 11. 2015 - 10:01, Katarína Ďurecová   

Päť najlepších výkonov Elfyna Evansa vo WRC

Pred domácim podujatím Walesana Elfyna Evansa sa jeden z jeho sponzorov, Red Bull, pozrel na jeho doteraz päť najlepších výkonov v kariére. Ktoré sú to?

Rally Italia 2013:
Evans na poslednú chvíľu nahradil Nassera Al-Attiyaha, čo znamenalo, že sa jednalo o jeho nečakanú súťažnú premiéru za volantom WRC na majstrovstvách sveta s neznámym spolujazdcom (Giovannim Bernacchinim). Výsledok? Šieste miesto a porážka vtedajšieho tímového kolegu Madsa Ostberga.

M-Sport;116712-evans06ita14sv001.jpg

Rally Mexico 2014:
Na veľmi ťažkom podujatí, kde havarovalo veľké množstvo jazdcov dokázal Evans zachovať chladnú hlavu, zbytočne neriskovať a získať cenné štvrté miesto.

Rally Italia 2014:
Zisk cenného piateho miesta na ďalšom náročnom podujatí. „Myslím, že počas tejto rally sa moje schopnosti zlepšili o jeden celý level," vyjadril spokojnosť so svojim výkonom na tomto podujatí Evans.

Rally Argentina 2015:
Vynikajúci úspech v podobe zisku tretieho miesta a teda premiérového pódiového umiestnenia, ktoré bolo v domácej Veľkej Británii bohužiaľ trochu prehliadnuté, keďže na danom podujatí triumfoval jeho krajan Kris Meeke.

M-Sport;147634-evans11tdc15sv123.jpg

Tour de Corse 2015:
Prémiové vedenie v súťaží WRC, ktoré bolo nakoniec zakončené výborným druhým miestom, ktoré je zároveň i najlepším Evansovým umiestnením vo WRC.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri