Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Paddon: "Budeme silnejší, rýchlejší a lepšie pripravení"

Wednesday, 08. 05. 2013 - 17:45, Zdenka Frývaldská   

Paddon:

Novozélandčan Hayden Paddon sa vracia do svetového šampionátu. Na Fabii S2000 by sa mal predstaviť najmenej vo Fínsku a Nemecku.

 

Vladislav Maschl;dsc-9804.jpg

Hayden Paddon sa po pol roku vracia do WRC, do BRR tímu Raimunda Baumschlagera. Prihláškou do WRC2 sa bude so svojím spolujazdcom Johnom Kennardom snažiť získať čo najviac bodov. "Budeme silnejší, rýchlejší a lepšie pripravení ako sme boli minulý rok a hocikedy predtým. Chceme túto príležitosť čo najlepšie využiť. Možno sa zvezieme len na dvoch pretekoch, ale budeme na nich maximálne pripravení a predvedieme, čo dokážeme. Chcem byť tým najrýchlejším", povedal Paddon pred svojím štartom do sezóny WRC.

Vladislav Maschl;dsc-4880.jpg

Jazdec v tomto roku absolvoval domácu Rally de Otago, kde s vozidlom Mitsubishi Lancer Evo IX zvíťazil. Vo WRC2 ho však aktuálne čaká veľká konkurencia. "Viem, že je tam veľa dobrých jazdcov, ale viem aj to, že ich dokážeme poraziť. Nebude to ľahké, ale bude to náš jednoznačný cieľ. Fínsko aj Nemecko mám veľmi rád a teším sa tam. Zároveň verím, že nadviažeme nejaké nové kontakty, ktoré nám pomôžu v ďalších štartoch", dodal jazdec.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri