Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Páči sa vám nový McLaren F1?

Friday, 24. 02. 2017 - 13:16, Ľuboš Kašický   

Páči sa vám nový  McLaren F1?

Na poludnie predstavili priamo vo Wokingu aj monopost McLaren MCL32 - Honda. Škaredé lakovanie pripomína však skôr neúspešnú Marussiu, ako prelínanie minulosti s budúcnosťou. Veď posúďte to sami.

Z kongresového centra McLarenu sa vysielalo online a úvodné slovo mal nový šéf McLarenu Zak Brown. „McLaren bol vždy mojou srdcovou záležitosťou a som mimoriadne motivovaný vrátiť značku späť medzi špičku," ukázal svaly trochu arogantný chlapík, ktorý si trúfa nahradiť vyštvaného Rona Dennisa.

r3i4916.jpg

Hneď po silákovi Brownovi sa k autu vyjadrili aj piloti, ktorými sú v tejto sezóne skúsený Fernando Alonso a nováčik Stoffel Vandoorne. „Rád vidím McLaren v jeho podstate. Lakovanie je mixom minulosti a budúcnosti. Oranžová farba bola farbou McLarenu v minulosti, ale my smerujeme dopredu. Mne sa to páči," tvrdí predstaviteľ budúcnosti tímu o ktorom niektorí radi tvrdia, že bude ako novým Sennom. Tak uvidíme. Honda prichádza s novým konceptom pohonnej jednotky a chce porážať aj mercedesy. Už budúcotýždňové testy však niečo napovedia.

r3i4936.jpg

hpzwiglb5-fernandoalonso-stoffel-vandoorne.jpg

o3i4413.jpg

r3i4896.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri