Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Otec je môj idol, tvrdí Mick Schumacher

Thursday, 11. 05. 2017 - 15:04, Ľuboš Kašický   

Otec je môj idol, tvrdí Mick Schumacher

Zatiaľ, čo Michael Schumacher sa už štvrtý rok zotavuje po krutej nehode, tak o jeho 18-ročného syna už vraj zvádzajú tichý boj Ferrari aj Mercedes.


Okolo sedemnásobného majstra sveta F1, Nemca Michaela Schumachera, je informačné embargo a iba sporadicky sa na svetlo vynesie strohá informácia, ktorej môžeme, alebo nemusíme veriť. Podľa tej poslednej sa Schumacher naďalej pomaličky zotavuje, no stále nie je schopný chodiť a je na vozíčku. „Je obdivuhodné, ako túto situáciu znášajú Corinna a Mick," nechal sa počuť pre nemecký denník Kolner Express bývalý pilot F1 a dnešný boss DTM, Gerhard Berger. Rakúšan je v kontakte s rodinou a možno vie viac, no nesmie to povedať.

f3mick17.jpg

„Verím v zázraky a dúfam, že budeme čoskoro počuť o Michaelovi pozitívne správy," pokračuje bývalý pilot Ferrari aj McLarenu. V paddocku sa už šušká o tom, že mladého Schumachera by chceli do svojej Akadémie aj vo Ferrari, no zatiaľ je Mick vo farbách Mercedesu. „Tlak na Micka je obrovský a je úžasné sledovať, ako sa s tým dokáže vysporiadať," dodáva Gerherd Berger.

schumi25c.jpg

„Mojim idolom je môj otec," netají mladý Mick Schumacher. „Jednoducho preto, lebo je najlepší." 18-ročný mladík má jasno aj v otázke budúcnosti. „Chcel by som samozrejme do F1, no teraz to neriešim. Snažím sa robiť najlepšie to, čo robím a uvidíme, čo prinesie budúcnosť."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri