Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Osem dní pred štartom Rallye Tatry

Wednesday, 18. 07. 2012 - 10:03, Daniel Mandzi   

Osem dní pred štartom Rallye Tatry

Organizátorom Rallye Tatry 2012 do štartu tohtoročnej súťaže chýba už iba niekoľko dní. Deň pred uzávierkou podávania prihlášok figuruje na zozname prihlásených 37 posádok do Slovenského rally pohára a 9 posádok, ktoré si zmerajú svoje výkony vo voľnom pohári. Známe sú už trate i časový harmonogram.

Tibor Szabosi;co8c7993-6.jpg

Do voľného pohára okrem skôr prihlásených  posádok Loracingu, Lorenčík  - RusnáčikHanuš - Mesarčík, obidve na vozidlách Mitsubishi Lancer EVO X, Petra Herdického na Mitsubishi Lancer, Drotára s Bánocim na Š - Fábii WRC a Tibora Kovacsa na Subaru Impreza RA , pribudli Ladislav Stoklas na VW Polo, posádka ARP enviro Teamu Cireň - Derďák na Mitsubishi Lancer EVO IX, vozidlo CMM - media sport s jazdcom Tomášom Ondrejom na Mitsubishi Lancer EVO IX a tím MR Autosport r.t. bude reprezentovať  Pavol Nagy na Citroene C2 R2 MAX.  

Tibor Szabosi;67c8006.jpg

V SRP sa môžeme tešiť na boje medzi Marošom Kysuckym na Seate Ibiza 19 TDI v triede P3, ktorý momentálne vedie celkovo SRP a druhým v celkovom poradí Petrom Haluškom na Seate Ibiza / P3,  ďalej ako tretí ich prenasleduje Kožej Juraj na Honde Civik / P2. Určite pekne zabojuje aj Peter Danielis jazdiaci na Seate Ibiza / P3 a samozrejme bojovať budú aj  ostatné prihlásené posádky v  SRP. V SRP sa môžeme tešiť aj na Tomáša Konečného na Honde Civik Type R jazdiaceho pod Loracing Teamom aj vo veľkom majstráku, kde je momentálne v triede N8 na prvom mieste, no teraz bude bojovať o popredne priečky v SRP v triede P3.

Tibor Szabosi;co8c7776-6.jpg

Divákom!

Organizátori odporúčajú divákom sledovať rally z bezpečných stanovíšť, ktoré sú pre divákov zvýraznené na mapke aj s fotografiami diváckych miest v ponuke DIVÁCI. Prvá rýchlostná skúška začína  v sobotu 28. júla o 10.00 h. a z tohto dôvodu bude cesta medzi obcami Liptovská Teplička - Kravany a Spišské Bystré - Kvetnica (kameňolom) uzatvorená už od 9.00 h. Po deviatej hodine už nebude možné pre priaznivcov motoristického športu vyjsť svojim vozidlom na trať a obsadiť divácke miesto. Divákom odporúčame zaujať miesta na sledovanie Rallye Tatry v dostatočnom predstihu.

Tibor Szabosi;67c7902.jpg

Diváci okolo trate sú povinní, rešpektovat bezpečnostné predpisy, dbať na pokyny usporiadateľov a traťových komisárov. Svojim chovaním nesmú ohroziť priebeh akcie, bezpečnosť svoju, ani iných osôb.

Veríme, že vaša divácka kulisa, podpora a korektný prístup pomôžu k zdárnemu priebehu súťaže. Srdečne vás pozývame na slávnostný štart Rallye Tatry 2012, do Popradu na nám. Sv. Egídia (pri budove Onyx), v piatok 27. júla o 18.00h.

plag-t-rally-tatry-ofici-lny.jpg

Riaditeľstvo súťaže a tlačové stredisko rozložia svoje pracovisko v priestoroch zimného štadióna v Poprade.

Neváhajte nás kontaktovať aj na info@rallyetatry.sk  



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri