Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Trendy

Opel vystaví v Ženeve novú štúdiu crossoveru

Saturday, 09. 02. 2013 - 12:52, Ivan Václavík   

Opel vystaví v Ženeve novú štúdiu crossoveru

Svetovú premiéru na jarnom autosalóne v Ženeve (7. - 17. marca 2013) bude mať v areáli komplexu Palexpo štúdia Opel Adam Rocks, ktorá posunie malý model na novú úroveň individualizácie. Návštevníci uvidia prvý mestský mini-crossover, ktorý pasažierom poskytne väčšiu slobodu vďaka otvorenej streche, v expozícii značky Opel v hale 2.

opel-adam-rocks-1g.jpg

S ponukou 61 000 variácií exteriéru a takmer 82 000 kombinácií interiéru, ako aj s najmodernejším systémom IntelliLink je lifestylový Opel Adam od svojho príchodu na trh skutočným šampiónom v individualizácii. Je to najlepšie vybavený malý automobil v oblasti integrácie mobilného telefónu i využívania externých médií. No pre Opel sa to tým nekončí.

opel-adam-rocks-2g.jpg

Na ženevskom autosalóne nemecká značka ukáže spôsoby ďalšieho rozširovania možností individualizácie modelu Adam. Návštevníkom salónu predstaví štúdiu mestského mini-crossovera pomenovanú Adam Rocks. Modifikovaná 3-dverová karoséria, dlhá 3,70 metra, zaujme mohutnými proporciami, divokým dizajnom a zhŕňacou plátennou strechou.

Štúdia Rocks, ktorá demonštruje inú možnú orientáciu jedinečného programu personalizácie modelu Adam, je oproti sériovému modelu vyššia, má širší rozchod, robustnejší a kompaktnejší vzhľad. K pocitu osobnej slobody, ktorú poskytuje, prispieva vzhľad kabrioletu a zhŕňacia plátenná strecha, poskytujúca ničím nerušený výhľad na oblohu. Zaberá totiž celú plochu stropu až po zadné stĺpiky karosérie.

opel-adam-rocks-3g.jpg

„S ešte výraznejším dizajnom v porovnaní s ostatnými verziami modelu Adam je štúdia Rocks pôsobivou demonštráciou ďalšieho potenciálu pre individualizáciu, ktorú náš nový malý lifestylový automobil poskytuje. Kombinuje robustný vzhľad crossovera s pôžitkom jazdy v otvorenom automobile," povedal Malcolm Ward, šéfdizajnér značiek Opel/Vauxhall. Popisujúc racionálne pozadie najnovšej štúdie Opel vysvetľuje: „Ako symbol pre módne založených vodičov, ktorí chcú vystúpiť z davu, Adam Rocks predstavuje iba jednu z možných odpovedí na otázku, akým smerom sa môže uberať ďalší vývoj tohto jedinečného automobilu."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri