Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Ondra Bisaha opäť v „hre“

Thursday, 18. 05. 2017 - 19:04, Public relations   

Ondra Bisaha opäť v „hre“

Vyše tri mesiace trvala zdravotná prestávka Ondřeja Bisahu s Jiřím Hovorkom. Tento víkend sa však opäť vracajú na súťažnú trať, aby reprezentovali slovenský Icari Rally Team.

Český Krumlov sa nachádza v príjemnom zelenom prostredí. Mestská pamiatková rezervácia je už 25 rokov súčasťou zoznamu Svetového kultúrneho dedičstva Unesco. Aj v tomto prostredí však českí organizátori dokázali prelomiť „ľady" a vyjsť v ústrety jazdcom a motoršportovým fanúšikom, keď v tejto sezóne pripravia už 45. ročník Rallye Český Krumlov. Súťaž sa uskutoční už tento víkend 19. - 20. mája 2017 a prihlásilo sa na ňu 119 súťažných posádok.

Tibor Szabosi;c30i1970-2.jpg

So štartovným číslom 14 sa po zdravotných problémoch na trať vracia aj dvojica Ondra Bisaha - Jiří Hovorka. Na svojom zlatom Forde Fiesta R5 bude súťažiť v triede 2 v konkurencii dvanástich podobných vozidiel. Na posádky čakajú dva súťažné dni so šestnástimi rýchlostnými skúškami a 170 meranými kilometrami. V týchto dňoch prebieha obhliadka tratí a už v piatok príde na rad shakedown a s ňou aj prvá etapa. Dvojica si tak bude opäť zvykať na súťažné vozidlo a postupne naberať dôveru.

Tibor Szabosi;c30i5262-3.jpg

„Teším sa, že Ondra sa znovu vracia na trať a že bude náš tím reprezentovať na tak známej súťaži ako je Rallye Český Krumlov. Konkurencia je veľká, ale verím, že dosiahneme dobrý výsledok a budeme našu posádku vítať s úsmevom na tvári aj na cieľovej rampe", prezradil manažér Icari Rally Teamu, Ivan Mutňanský.

Tibor Szabosi;c30i1442.jpg

Prvá rýchlostná skúška štartuje v piatok o 15:30 hod. v Českých Budějoviciach. Výsledky sa dozvieme v sobotu po 16. hodine.

Zdenka Tamášová



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri