Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Veterány

Oldtimer Show Budapešť 2016

Saturday, 27. 02. 2016 - 12:32, Public relations   

Oldtimer Show Budapešť 2016

8.-10. apríla 2016 Oldtimer Show s.r.o. organizuje v Budapešti v Parku histórie železnice na 10 hektároch výstavnej plochy „XI. Budapeštianskú Oldtimer Show". Tohto roku je podujatie obohatené o veľa doplnkových programov a bezplatných služieb: v premávke bude „Festivalový autobus". Čo to znamená? Počas otvorenia podujatia budú autobusy pre 50 cestujúcich priebežne prepravovať návštevníkov Oldtimer Show medzi Železničnou stanicou Nyugati a Parkom histórie železnice. Táto služba je bezplatná, ale môžu ju využívať len návštevníci podujatia. (Medzi dvomi zastávkami Festivalový autobus nestaví). Na modré autobusy opatrené nápisom „Oldtimer Show" sa dá nastúpiť na autobusovej zastávke BKK pri Nyugati (západnej) železničnej stanici. Aj pre vodičov máme dobrú správu: ďalej rozširujeme parkovisko P6. Preto sa pre návštevníkov prichádzajúcich na podujatie autom počet bezplatných parkovacích miest zvýšil z 900 na 1100 miest. V prípade suchého počasia organizátori zabezpečia bezprašnosť parkoviska. Ako doposiaľ aj teraz budú strážcovia poriadku usmerňovať parkovanie, ale v záujme väčšieho bezpečia na parkovisku budú v roku 2016 pomáhať aj policajné hliadky. Na internetovej stránke podujatia (www.oldtimershow.hu) sú uvedené možnosti dostupnosti Maďarského parku histórie železnice verejnou dopravou. Novinkou v súvislosti s verejnou dopravou je, že rekonštrukcia dráhy z Esztergomu (Ostrihomu) je dokončená, preto vlaky v roku 2016 koncom týždňa budú zastavovať aj na zastávke pri Parku histórie železnice.

facebook-plakat-05.jpg

Pri každom vchode vedľa 5 budov verejných záchodov na ploche obidvoch parkov umiestnime aj mobilné WC. Každému dospelému a dôchodcovi pri pokladni k vstupenke venujeme nálepku Oldtimer Show.
Upozorňujeme, že na ploche podujatia nie sú bezbariérové prístupy.
Na území podujatia v rátaní parkovísk je rozširovanie hociakých letákov ZAKÁZANÉ!

rendezveny-terulet-berendezesi-rajz-oldtimer-show-2016.jpg

Koncepciou Oldtimer Show s.r.o. je účastníkom podujatia poskytnúť čím viac bezplatných služieb a noviniek. Ďalej bez poplatku je užívanie záchodov, zdravotnická služba, parkovanie, Festivalový autobus, ochutnávka v Gastronomickej ulici a množstvo detských programov: nafukovací hrad, ľudové ihrisko, líčenie, lukostrelba, jurta, tvorivé dielne remesiel, výuka hry na fujare, hladkanie zvierat, kováreň, výstava vlakových modelov a železničných drah, drvenie kukurice, interaktívna výstava drtičov a iných tradičných výrobných prostriedkov, Čabiansky oblastný dom atď...Dospelí sa môžu kochať množstvom veteránov aut a motocyklov! Okrem toho bude výstava autobusov a nákladných aut, výstava automobilov z USA, výstava automobilov Youngtimer, ukážka traktorov a stabilných motorov, vojenských vozidiel, parných rušňov a vozňov. Počas 3 dní bude Park s vodárenskou vežou miestom „RVHP party"a „Stretnutia Oldtimerov". Na 10 hektároch výstavnej plochy sa dá vidieť viac ako 500 kusov dopravných prostriedkov - veteránov! Prídavkom bude „Výstava vozidiel SUV" a nedeľná „Výstava tuningovaných aut". V Parku s vodárenskou vežou bude Gastronomická ulica, kde sa dajú kúpiť domáce klobásy, syr, med, lekvár a dá sa vyberať z iných doma pripravených jedál. Vo veľkom parku bude tiež Jarmok remesiel a pre deti „verklikár". V obidvoch parkoch budú profesionálny hostitelia zabezpečovať obsluhu návštevníkov. (Návštevníci môžu voľne prechádzať cez priechod medzi dvoma parkami). V Parku histórie železnice budú cez Oldtimer Show v premávke všetky interaktívne programy: záhradná železnica, motorová drezína, konská železnica, drezívy a naozajstný parný rušeň, v ktorom je možné si vyskúšať jazdu popri rušňovodičovi. Pre rodiny a milovníkov nostalgie bude na aprílovej Oldtimer Show skutočný Disneyland! ☺

facebook-plakat-13.jpg

Vystavené veterány aut a motocyklov dostanú medenú Ozdobnú plaketu Oldtimer Show. Najkrajšie autá, motocykle a iné vozidlá-veteráni sa zúčastnia súťaže krásy, kde bude rozdelených 30 kusov odborných a organizátorských cien. Kto vlastní pekný veterán auto alebo motocykel, ten sa môže na výstavu prihlásiť. Čakáme aj prihlášku majiteľov veteránov a oldtimer klubov zo zahraničia! K prihláške auta, motocykla alebo traktoru je treba pripojiť aj ich fotografiu. Pre účastníkov zo zahraničia organizátori zabezpečia na piatok a sobotu večer ubytovanie v Hoteli. Prihlášky očakávame na nasledujúcej adrese: info@oldtimershow.hu . Prihláseným v ich jazyku odpovedia tlmočníci.

oldtimer-show-2016-plakat-v.jpg

Okrem výstavy Oldtimer Show bude opäť aj „Stretnutie veteránov". V hociaký deň podujatia môžu vozidlá s OT poznávacou značkou (muzeálna kvalifikácia) vojsť na územie vyhradené podujatiu: autá a motocykle s OT poznávacou značkou sa dostanú vchodom 2 a 3 do Parku s vodárenskou vežou, kde organizátori vozidlá zaparkujú. Tu dostanú majitelia veteránov možnosť predstaviť návštevníkom priestory pre cestujúcich a motory vlastných vozidiel. Upozorňujeme návštevníkov, že na výstave a aj na stretnutí je ZAKÁZANÉ dotýkať sa vozidiel!!! Na výstave je ZAKÁZANÉ prestupovať kordóny!!! Na stretnutí sa majiteľ vozidla - veterána rozhodne, či ukáže vnútorné časti auta, či nie. Bezplatné služby budú k dispozícii len po absolvovaní fronty.
Ceny vstupeniek na podujatie: dospelý 3500 Ft(11 EU), dieťa a dôchodca 3000 Ft (oprávnenosť nákupu vstupenky pre dôchodcu je treba pri pokladni doložiť preukazom dôchodca a občianskym preukazom), rodinné vstupné 9999 Ft (oprávňuje k spoločnému vstupu 2 dospelých a 2 detí). Vstupenky je možné zakúpiť na mieste, počas otváracej doby, v hotovosti.
Domáci poriadok podujatia si je možné prečítať pri každom vchode a na internetovej stránke www.oldtimershow.hu Návštevníci podujatia musia rešpektovať domáci poriadok podujatia!

Dobrú zábavu na podujatí želá Oldtimer Show s.r.o.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri