Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Trendy

Od leta VW Up už aj ako Cross

Monday, 11. 02. 2013 - 17:43, Ivan Václavík   

Od leta VW Up už aj ako Cross

Na 83. ročníku Geneva Motor Show bude mať v marci premiéru 4-dverový Volkswagen Cross Up, ktorý doplní koncom leta ponuku najmenších automobilov nemeckej značky. Zároveň rozšíri ponuku vozidiel s označením Cross (Polo, Golf, Touran).

vw-cross-up-194g.jpg

Model Cross je robustný a zároveň jedinečný model s nápadnými vonkajšími prvkami, navrhnutý pre individualistov. Na streche zvýrazňujú jeho charakter strieborné strešné lyžiny. Jazdí na 16-palcových nízkoprofilových pneumatikách s veľkosťou 185/50.

vw-cross-up-199g.jpg

Kvalitné detaily sa nachádzajú v interiéri: tvarované sedadlá (k dispozícii v červenej alebo tmavo šedej farbe), na prístrojovom paneli nechýba informačný displej, volant a rukoväť ručnej brzdy majú kožené čalúnenie.

vw-cross-up-panel-226g.jpg

Dvere sa odisťujú diaľkovým ovládačom, predné okná sú ovládané elektricky, samozrejmosťou sú hmlovky, elektricky nastaviteľné a vyhrievané vonkajšie zrkadlá. Zadné sedadlá sú delené asymetricky a sklopné, batožinový priestor je dostatočne variabilný. Na výber má zákazník päť farieb.

vw-cross-up-202g.jpg

Pod prednou kapotou je výkonný trojvalcový zážihový motor s výkonom 55 kW (75 k) v kombinácii s 5-stupňovou manuálnou prevodovkou. Cross Up začnú v Nemecku predávať od neskorého leta a cena základného modelu je stanovená na 13 925 €.

vw-cross-up-motor-230g.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri